Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

El Centre Palau té dilatada i contrastada experiència i professionalitat

En referència a la carta de la Sra. María Teresa GilMaría Teresa Gil, volem exposar que el marit de la Sra. Gil va ingressar al Centre Palau el passat 18 de març a les 19 hores. El pacient va ser ingressat en una habitació doble, donada la manca de disponibilitat d'habitació individual en el moment de l'ingrés. La doctora que va rebre el pacient, va mantenir una entrevista amb l'esposa i els seus fills per informar-los de la Unitat en què ingressava, atendre els dubtes i preguntes que tinguéssin, i explicar-los que s'intentaria un canvi a habitació individual el més aviat possible.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Es va oferir els familiars romandre a l'hospital durant la nit però van dessistir. Al matí següent, la familia va sol.licitar alta voluntària al domicili per "manca de privacitat".

Centre Palau és un centre concertat amb el CatSalut, prestador de serveis sociosanitàris des del 1997 amb una dilatada i contrastada experiència i professionalitat del seu equip assistencial amb formació específica i implicació personal en aquest ámbit de treball. Les seves instal.lacions, i mitjans són conformes al Decret 92/2002, de 5 de març, pel qual s'estableixen les tipologies i les condicions funcionals dels centres i serveis sociosanitaris i se'n fixen les normes d'autorització.

No volem acabar aquest escrit sense abans mostrar els nostres respectes a la familia.

Participacions delslectors

Mésdebats