mercat de fitxatges

El PSG ha ofert a Messi un contracte econòmicament inabastable per al Barça

L’oferta parisenca seria per dos anys més un tercer opcional

El PSG ha ofert a Messi un contracte econòmicament inabastable per al Barça
2
Es llegeix en minuts

El París Saint-Germain s’ha pres seriosament l’intent d’atraure Leo Messi. Segons va revelar ahir el periodista Marcelo Bechler a TNT Sports Brasil, el de Rosario ja té una proposta econòmica per analitzar en la seva reflexió sobre si marxa o si es queda al Barça a final de temporada, que és quan conclou el seu contracte.

Segons aquesta informació, el club parisenc ha transmès a Messi una oferta econòmica suculenta en un contracte de dues temporades ampliable a una tercera. El PSG afirma que la proposta és «inabastable» per al Barça des del punt de vista econòmic i, segons es diu a l’article, l’entitat francesa considera que en l’àmbit esportiu l’argentí sortiria també guanyant. El PSG és l’actual finalista de la Champions i aquesta nit comença a jugar-se davant el Manchester City –l’altre club sempre relacionat amb l’argentí– un lloc per a la final de la Champions.

Messi, que ha mantingut converses informals amb el president Joan Laporta però que encara no té una proposta ferma –s’espera que concloguin les auditories internes en marxa– no té cap intenció de prendre cap decisió fins que finalitzi la temporada, segons va indicar a Jordi Évole fa unes setmanes, en l’última entrevista que ha concedit el futbolista.

Inicis titubejants

El pare del jugador, Jorge Messi, es troba a Barcelona des de fa uns dies, tot i que no ha transcendit que hi hagi intenció d’entaular negociacions per a la renovació del ‘10’. És ben sabut que el Barça, sumit en una situació econòmica molt delicada, no podrà oferir-li les actuals condicions econòmiques per retenir-lo i des del club contemplen alternatives com un contracte que vagi més enllà de la seva carrera futbolística.

Notícies relacionades

El davanter argentí, que el mes que ve farà 34 anys, ha recuperat visiblement la sintonia amb l’equip i el club i després d’un inici de temporada titubejants ha mostrat la seva millor cara, enfilant-se fins i tot al liderat dels golejadors de la lliga. Se sap que hi ha una relació de màxim respecte amb Koeman i un bon ‘feeling’ amb Laporta. En qualsevol cas, a finals de juny haurà de prendre una decisió transcendent per a ell i també per al FC Barcelona.

La informació de Marcelo Bechler ha sigut presa seriosament, ja que és el periodista que va avançar la fuga de Neymar al PSG i el burofax de Messi l’estiu passat.

Temes:

Messi