FEIA 12 DIES QUE ERA AL CARRER

L'Ajuntament de BCN aclareix que el bust de Joan Maragall s'està reparant en un taller

CiU havia preguntat pel parador de l'estàtua després d'haver-ne detectat l'absència a la plaça de Molina

El monòlit de la plaça de Molina, sense el bust de Joan Maragall.

El monòlit de la plaça de Molina, sense el bust de Joan Maragall. / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / BARCELONA

El bust de Joan Maragall col·locat el 16 de juliol a la plaça de Molina de Barcelona i pel parador del qual havia preguntat aquest matí el líder de CiU al consistori, Xavier Trias, està en un taller de reparació, segons han informat fonts de l'Ajuntament de la capital catalana Europa Press.

Durant una roda de premsa celebrada aquest matí, el líder de CiU ha mostrat una foto on s'observava el pedestal de l'estàtua del poeta sense la seva efígie. "Només volem saber què se n'ha fet", ha dit Trias, que ha afegit que "aquest ajuntament sap fer màgia, perquè fa desaparèixer coses".

Petita aresta

Notícies relacionades

Trias ha mostrat la seva preocupació per una estàtua que "només fa 12 dies que és al carrer". Des del grup convergent demanaven saber si s'havia malmès, si havia estat objecte d'alguna gamberrada o directament del vandalisme o si la causa de la "màgica desaparició" era una altra.

Fonts del consistori han explicat que el bust ha estat retirat per a la seva millora a causa d'una "petita aresta" que sortia del pedestal i en aquests moments s'estan portant a terme uns treballs de polit en un taller.