Josep Bou segueix al PP però s’obre a una candidatura de Cs o Vox a Barcelona

El líder del grup popular a l’ajuntament diu que votaria els socialistes si Valls liderés el PSOE

zentauroepp48078144 josep bou190509142326

zentauroepp48078144 josep bou190509142326 / Gerard Artigas

1
Es llegeix en minuts

El president del grup municipal del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha assegurat que ara com ara vol continuar com a representant del seu actual partit tot i que no hi està afiliat, si bé estaria disposat a ser el candidat de Ciutadans o de Vox en les eleccions municipals del 2023 si els populars no l’hi proposen.

«Em veig sent candidat de qualsevol partit constitucionalista», ha respost Bou en una entrevista al programa ‘Bàsics’ de Betevé, recollida per l’agència Efe. L’empresari i regidor ha avançat que la setmana vinent hi haurà canvis en l’organització del partit i hi haurà baixes però no la seva, que només se n’aniria si l’hi digués el president del PP, Pablo Casado, que li hauria assegurat que no vol que se’n vagi.

Per Bou, el PP, el PSOE i Ciutadans han comès «errors». Respecte a Vox, ha afirmat que la formació de Santiago Abascal acata les lleis, la Constitució i la monarquia, i per això considera que és un partit constitucionalista tot i que vulgui canviar la Carta Magna.

Notícies relacionades

Sobre els socialistes, Bou no ha fet cap referència a integrar-se a les seves files, però ha assegurat que seria capaç de votar els socialistes en uns comicis si l’ex primer ministre francès i actual president del grup municipal de BarcelonaxCanvi, Manuel Valls, fos secretari general del PSOE.

A l’entrevista, Bou ha carregat contra l’altre regidor del grup Popular a l’Ajuntament de Barcelona i president del PP de la ciutat, Oscar Ramírez, amb qui ha dit que parlen «poquíssim» i ha denunciat que en la «camarilla» del PP municipal hi ha gent que fa anys que hi és i «no ha fet res més en la seva vida».