6 a 9 de juny

El Tast a la Rambla 2024 s’amplia amb tapes de la Copa Amèrica

TAST A LA RAMBLAPresentació a Òpera Samfaina, amb Fermín Villar, president d’Amics, Veïns i Comerciants de la Rambla, i la regidora de Ciutat Vella, Gala Pin, entre xefs com Romain Fornell (Caelis), Albert Raurich (Dos Pebrots), Christian Escribà (Escribà) i Nandu Jubany (Petit Comitè).A l’altra pàgina, ’mollete’ ibèricde Dos Pebrots.

TAST A LA RAMBLAPresentació a Òpera Samfaina, amb Fermín Villar, president d’Amics, Veïns i Comerciants de la Rambla, i la regidora de Ciutat Vella, Gala Pin, entre xefs com Romain Fornell (Caelis), Albert Raurich (Dos Pebrots), Christian Escribà (Escribà) i Nandu Jubany (Petit Comitè).A l’altra pàgina, ’mollete’ ibèricde Dos Pebrots. / MARTA BACARDIT

1
Es llegeix en minuts
P. C.

Una Pavlova de maduixa i nata de Nova Zelanda, el pastís de llimona del Regne Unit, la fondue de Suïssa o el risotto d’espinacs, i parmesà d’Itàlia seran alguns del tastos amb sabor a Copa Amèrica 2024 que donaran color aquest any al Tast a la Rambla. L’esdeveniment se celebrarà del 6 al 9 de juny de nou a la plaça de Catalunya com a escenari alternatiu (i exitós) a la Rambla, que es troba potes enlaire per les obres de reurbanització. La cita gastronòmica nascuda per reconquistar els barcelonins a base de tapes compleix 10 anys i afegeix més novetats, com un espai de degustació més gran i alguns nous participants, que en aquesta edició sumen 30 restaurants i 6 pastisseries.

Notícies relacionades

El muntatge de l’Associació d’Amics, Veïns i Comerciants de La Rambla juntament amb el Grup Gsr, suposa quatre dies de degustacions i activitats culinàries com tallers i ponències. Tot i que, sens dubte, el gran reclam és la possibilitat de provar en petit format les tapes de restaurants molt dispars de la ciutat, i d’acostar-se als millors professionals a peu de fogó. Aquest any, el preu de cada platet s’incrementa lleugerament fins als 6 euros, només que a més de comprar els habituals tokens (a un euro cada un), també es podrà pagar amb targeta.

A més del suport de les diferents administracions, la cita culinària compta sempre amb la col·laboració i presència d’alguna altra comunitat, en aquest cas Múrcia, Castella-la Manxa, Lanzarote i Andorra. Al voltant de l’illa de restaurants i pastisseries, s’instal·laran com sempre altres espais de degustació (cervesa, vins, espumosos i aperitius), així com set zones amb taules altes perquè els comensals puguin asseure’s. I, per descomptat, dos espais de showcooking per a una nombrosa agenda d’activitats d’accés lliure, on participaran xefs com Paolo Casagrande de Lasarte (tres estrelles Michelin), Raül Balam (Moments) i Tomás de la Paz (Yakumanka), entre d’altres.