homofòbia

Cinc joves de vint anys de Barcelona, detinguts per apallissar una parella gai

Els joves van cometre l’agressió durant la Feria de Abril de Sevilla, però no han sigut detinguts fins aquesta setmana. Estan en llibertat amb càrrecs.  

Cinc joves de vint anys de Barcelona, detinguts per apallissar una parella gai

Europa Press

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Nacional ha detingut aquesta setmana cinc joves d’entre 20 i 23 anys de diferents localitats de la província de Barcelona, acusats de cometre una agressió homòfoba durant la Feria de Abril de Sevilla. Abans d’agredir una parella homosexual, els nois els van insultar per la seva orientació sexual i després els van apallissar, causant-los ferides greus. Els presumptes autors, que van quedar en llibertat amb càrrecs, estaven a Sevilla de turisme.

Els fets van passar a les 7.30 hores durant un dels dies de la Feria de Abril de Sevilla. Les víctimes, dos homes que es mostraven afecte, van ser abordades per un grup de cinc nois. Primer els van insultar per la seva orientació sexual, descriu el comunicat de la policia.

Notícies relacionades

La parella va intentar dissimular i actuar amb indiferència. Va ser llavors quan els joves es van aproximar a ells i els van immobilitzar per clavar-los una pallissa que els va causar ferides de gravetat. Entre elles, "contusions cranials" i "fractura a la conca ocular". No obstant, tots dos van aconseguir gravar els agressors amb els mòbils.

Les gravacions van ser clau per a la investigació policial, en la qual es van coordinar les Brigades d’Informació de Sevilla i de Barcelona, encarregades de les investigacions dels delictes d’odi. Les detencions es van efectuar el dimarts 28 de maig i els joves es troben en llibertat amb càrrecs a l’espera de judici.