canvis en l’oci urbà

Un restaurant surfista amarra al costat del passeig de Gràcia

Sea You, el germà gran del local que triomfa a la Barceloneta i a Badalona, desplega ara 500 metres en tres plantes a la Gran Via amb gastronomia, ioga, botiga i música en viu.

Un restaurant surfista amarra al costat del passeig de Gràcia
2
Es llegeix en minuts
Patricia Castán
Patricia Castán

Periodista

ver +

Va néixer fa quatre anys com una escola de surf a la Barceloneta i l’any passat va expandir el seu concepte al litoral de Badalona com a surfer bar. Amb tanta acollida que la marca Sea You fa ara un salt gegant cap al centre de Barcelona en un local que feia temps que estava tancat i que recuperen com a multiespai i restaurant d’estil surfista a la Gran Via amb passeig de Gràcia. El negoci, que va aixecar ahir la persiana, suma 500 metres quadrats amb una oferta de gastronomia, cafeteria d’especialitat, esdeveniments, botiga, música en directe, ioga i més propostes que aniran incorporant. A la tardor replicarà la fórmula en un altre enclavament de primera línia: Enric Granados amb Consell de Cent.

"Únic i transgressor"

Els seus propulsors, el grup Vaya Vida, prometen un espai "únic i transgressor", no només per la seva diversitat d’activitats, sinó també per la seva singular estètica. El seu interiorisme combina elements de surf i skate amb una ambientació verda, gairebé selvàtica. Concebut com "un frondós oasi enmig de la ciutat", aspiren que sigui un punt de trobada icònic per a "gent jove inquieta i autèntica" que busca llocs creatius on passen moltes coses. De moment, marca la diferència amb l’oferta de l’entorn.

La nova aventura empresarial destaca per la seva envergadura, en un local de tres plantes al 640 de la Gran Via que ha estat temps tancat i que abans va ser restaurant. En la seva última etapa es va dir Zaza. Però destaca sobretot el seu emplaçament, junt a l’eix comercial d’or de Barcelona. En la seva resurrecció està il·luminat per una claraboia i al seu interior s’ha desplegat vegetació, planxes de surf i skate a les seves parets, així com llits balinesos. Fusta i cuir vesteixen el macroespai que farà parlar a partir de la setmana vinent.

Notícies relacionades

Un dels socis, Luis Abril, explica a aquest diari que s’adrecen al públic local, tot i que esperen que molts dels seus clients, com va passar al litoral, siguin expats establerts a la ciutat. El local obre a les 9.00 hores i tancarà la majoria de dies entre la 1.00 i les 2.00 hores.

A la sala principal han situat El club, on no falta un billar i que aglutina l’àrea social i de restauració. A més de la seva oferta diària, destacarà pels brunchs d’inspiració surfista cada migdia, i en concret els caps de setmana amb música en directe.