David Beckham, un perfecte cavaller de visita a Barcelona

L’exfutbolista, propietari de l’Inter Miami de Messi i icona d’estil universal, ha viatjat a la ciutat per la inauguració d’una ‘boutique’ de firma de rellotges Tudor, de la qual és ambaixador des del 2017.

David Beckham, un perfecte cavaller de visita a Barcelona
2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

"Espanya fa olor d’all". Explica la llegenda que Victoria Beckham, la Spice pija, odiava Madrid, i que va arrufar les celles amb aquesta frase quan al seu marit, David Beckham, l’estrella del Manchester United, el va fitxar el Madrid la temporada 2003-2004. La frase sempre ha perseguit l’avui dissenyadora d’èxit, que ha negat mil vegades haver-la pronunciat. I deu ser cert que ni ella ni al seu marit senten males olors en aquesta terra, ja que últimament l’estan freqüentant força. Tot i que no Madrid precisament.

En els últims dos mesos tots dos han disfrutat del clima de Catalunya pels seus respectius negocis. Si a finals d’abril Victoria Beckham va acudir al Mas de Torrent, en ple cor rural de l’Empordà, per presentar la seva exquisida col·lecció en comandita amb la firma de moda catalana Mango, ara ha sigut el seu marit (i pare dels seus quatre fills, Brooklyn, Romeo, Cruz i Harper) el que ha tornat a Barcelona per recolzar Tudor, la firma de rellotges suïssos de la qual és ambaixador global des del 2017, el mateix dia que ha obert, en ple passeig de Gràcia, la seva primera botiga a tot el territori espanyol.

La firma germana de Rolex (tot i que de preus més assequibles) té 250 botigues per tot el món (bàsicament als EUA i Àsia), però ara ha triat Barcelona per acostar-se al seu públic exigent i cosmopolita.

El lema de #BornToDare (nascut per atrevir-se) el va estrenar Tudor fa set anys quan va fitxar l’exfutbolista perquè portés una de les seves minuteres allà on anés i a cada esdeveniment al qual acudís. A Beckham, considerat una icona d’estil a escala internacional, li encaixa com anell al dit la frase, ja que no només encarna aquesta filosofia de vida valenta i exitosa, sinó que, a més, és un perfecte cavaller anglès.

Si Isabel II li va imposar l’Ordre de l’Imperi Britànic al Palau de Buckingham el 2003 devia ser per alguna cosa, que l’última gran reina d’Europa no feia un pas en fals. A Barcelona, Beckham ha demostrat que es pot ser milionari (els seus gols ara són els negocis: cobra gairebé 100 milions d’euros a l’any en patrocinis, el doble que el seu últim any xutant la pilota) sense ser arrogant, ni vantar-se de res.

Aquesta naturalitat del fill d’un instal·lador de gas i d’una perruquera és la que va sorprendre tots els que van anar al Port Vell a veure’l fotografiar-se a les portes de la fenomenal base nàutica de l’equip suís de la Copa Amèrica de Vela Alinghi Red Bull Racing, del qual és patrocinador Tudor. Va arribar puntual a dos quarts de set amb el mateix uniforme amb què va visitar la botiga del passeig de Gràcia, camisa de coll mao en blau klein i pantalons relaxed fit en un to més fosc, acompanyat de sabatilles d’ant del mateix color.

"Me n’alegro per Mbappé"

Notícies relacionades

Tot i que no estava previst, va respondre un parell de qüestions futbolístiques: d’una banda, creu que "el Barça té un bon equip, jove i amb bons jugadors" i, de l’altra, està content "per Mbappé i pel Reial Madrid". Més tard, en l’esdeveniment privat celebrat a la terrassa de la base nàutica, Beckham va convidar tots els presents a fer-se un selfie col·lectiu amb ell.

La desfilada va durar més de mitja hora. ¿Qui s’hi podia resistir?