Les pluges causen retards i cancel·lacions a l’aeroport del Prat

Terminal 1 del Aeropuerto de El Prat

Terminal 1 del Aeropuerto de El Prat / ZOWY VOETEN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Desenes de vols, tant de sortida com d’arribada, van patir ahir retards a l’aeroport de Barcelona, fins i tot cancel·lacions, per les pluges que van caure per gairebé tot Catalunya des de primera hora del matí. Dels avions que s’havien d’enlairar o aterrar entre les 9.00 i les 15.00 hores, més del 50% van patir retards de diversos minuts o fins i tot de tres hores, segons es podia comprovar a la pàgina web de la infraestructura.

Notícies relacionades

El nucli tempestuós es va situar durant tot el matí davant el mar i va impedir enlairaments i aterratges de gran part de les aerolínies a l’aeroport del Prat. Els retards van ser generalitzats, amb demores d’entre una i quatre hores.

Aena va confirmar així mateix que l’única causa de les afectacions era aquesta tempesta, que va perjudicar una àrea molt extensa al Mediterrani fins al control de Marsella. No obstant, les demores i les anul·lacions en totes les companyies a causa de la meteorologia adversa van començar a partir de les 7.30 hores, van confirmar a EL PERIÓDICO fonts de Vueling, principal operadora de l’aeroport Josep Tarradellas Barcelona-el Prat.