El Fan Festival de la fórmula 1 a BCN tanca amb 120.000 assistents

Preparativos del Barcelona Fan Festival de Fórmula.

Preparativos del Barcelona Fan Festival de Fórmula. / Afp7

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Fórmula 1 Barcelona Fan Festival va tancar ahir una setmana d’activitats amb la presència de prop de 120.000 assistents. Unes 80.000 persones van passar pel fan village instal·lat a la plaça de Catalunya i unes 40.000 van assistir al road show del passeig de Gràcia el dimecres 19 de juny.

Notícies relacionades

El Circuit de Barcelona-Catalunya va assegurar que el Barcelona Fan Festival "ha superat amb escreix les expectatives", alhora que va celebrar que s’hagi posat a l’abast de la ciutadania el Campionat del Món de fórmula 1. El fan village ha comptat amb parades de gastronomia, música en viu i una varietat d’activitats com ara simuladors d’última generació, recreacions d’un túnel del vent i d’un pit stop (parada a boxes) o monoplaces per poder-s’hi fotografiar.

En paral·lel, l’exhibició de passeig de Gràcia va comptar amb els pilots Carlos Sainz, Jack Doohan, Pepe Martí, Mari Boya i Pedro de la Rosa, i va congregar prop de 38.000 persones que es van reunir als voltants de l’artèria de l’Eixample. Al finalitzar el road show, unes 2.000 persones van assistir al Fan Forum a la plaça de Catalunya.