Corbacho conquistala Diagonal

El sopar del 125è aniversari del Reial Club de Tennis va reunir 700 socis, que van disfrutar d’un espectacle de Pepito’s Brother.

Corbacho conquistala Diagonal

Joan Vehils

3
Es llegeix en minuts
Joan Vehils

Una altra setmana més amb una gran inauguració i una sonada festa. Comencem amb el sopar de gala per a la celebració del 125è aniversari del Reial Club de Tennis Barcelona (RTCB). L’acte va reunir gairebé 700 socis, que van disfrutar de valent amb l’espectacle artístic produït per Pepito’s Brother, l’empresa de José Corbacho i Pep Espada. L’actor de l’Hospitalet de Llobregatcada dia es mou millor entre la gent de sobre de la Diagonal i sap jugar com ningú amb el seu irònic humor. També sap ensopegar com ningú l’actor Jordi Ríos, que va fer saltar pels aires un dels pastissos de celebració. Van exercir de mestres de cerimònies la parella formada pel mateix Corbacho i la periodista Helena García Melero. L’organització va resultar excel·lent i la decoració amb motius tennístics, fantàstica. El sopar va córrer a càrrec de Nandu Jubany, o sigui, que va ser tan sublim com l’espectacular pastís final elaborat pel mestre xocolater Lluc Crusellas.

Doncs això, que les senyores es van posar les seves millors gales i els senyors van desempolsegar els seus vestits foscos i van pujar als autocars que els traslladaven des de la zona alta de la ciutat a la muntanya de Montjuïc. S’ho va perdre Rafa Nadal, però va enviar un emotiu vídeo. La sorpresa de la nit va ser la presència d’Arantxa Sánchez Vicario. Ella no va ser l’única campiona del Roland Garros present: Sergi Bruguera, Albert Costa i Alberto Berasategui també hi van assistir, juntament amb altres tennistes com David Ferrer, Tommy Robredo i l’estimat Lis Arilla. En fi, que l’any 1899 va ser històric per a la ciutat. Van néixer el Tennis Barcelona i el FC Barcelona. El primer ja ho ha celebrat gràcies a la bona feina del seu president, Jordi Cambra.

Ha nascut a Barcelona el Time Out Market. Un invent que va sorgir a Lisboa fa deu anys i que triomfa en altres ciutats com Nova York, Dubai i Ciutat del Cap. I com que Barcelona està de moda, doncs també ha obert el seu. Va ser aquest dijous. Es troba situat a la part alta del Maremàgnum, té unes bones vistes i allà es despleguen catorze cuines de la ciutat.

La presentació va ser un èxit, bé, sempre que hi ha una festa amb barra lliure és un èxit. Però l’espai ho té tot per triomfar, només fa falta que els barcelonins s’ho creguin. Va ser arribar i trobar-se amb Joan Murria i Ernest Pérez-Mas, els actuals socis de l’històric Colmado, que han obert un dels locals. Hi eren els germans Iglesias, que no han volgut perdre l’oportunitat d’obrir al Maremàgnum. És l’espai ideal per degustar tapes, plats, pizzes o bocates dels millors locals de la ciutat. En l’estrena hi va haver actuacions i la presència d’influencers i famosos. Des de la tik-toker Blanca Guilera fins als influencers Marta Martí, Noemí Rebull o Rafel Miller. Actors com Albert Salazar, Mikel Iglesias, Betsa Bermúdez o la directora Rosa Olucha i periodistes com Tania Sarrias i el nostre col·lega Álex Sàlmon. Hi van ser el conseller Roger Torrent, el regidor Albert Batlle i el president del Port, Lluís Salvador. No s’ho va perdre Damià Calvet de Junts, que va dirigir el port i ara, des de l’Àrea Metrolitana de Barcelona (AMB), espera el desenllaç final de la presidència de la Generalitat.

Barcelona va a més, amb locals nous que obren, esdeveniments de ressonància mundial i acabant obres imprescindibles com la de la Via Laietana. Si el ritme no es torça, aquest estiu promet recordar alguns moments del 92.

Notícies relacionades

Fundació del Sabadell

Acabo amb uns premis il·lustres. Quan el president del Banc Sabadell, Josep Oliu, apareix en un acte sense corbata és senyal que ha arribat l’estiu. Va ser aquest dimarts de bon matí a la seu de la fundació de l’entitat bancària que també presideix des d’inicis d’any. El motiu era l’anunci dels guanyadors dels premis a la recerca. Hi eren presents el president del jurat de les Ciències, el físic Lluís Torner, a més de l’investigador i cap del programa de càncer de l’IRB de Barcelona, Eduard Batlle i, per descomptat, la directora de la fundació, Sonia Mulero, que tan bona feina ve fent des que en va ocupar el càrrec fa ara 10 anys. Els premiats són dos cracs dels quals es parlarà molt: la doctora Elvan Böke i el doctor Manuel Delgado.