Collboni arribarà "fins al final" per eliminar els 10.000 pisos turístics

Jaume Collboni

Jaume Collboni / TONI ALBIR / EFE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni (PSC), va afirmar ahir que arribarà "fins al final" en l’eliminació dels 10.000 pisos turístics a la ciutat, i ho veu compatible amb l’activitat turística que genera ocupació i prosperitat, diu.

En el congrés de la federació del PSC de Barcelona, que renova la seva direcció aquest cap de setmana, Collboni no va dubtar a criticar la gestió de l’habitatge que s’ha fet tradicionalment a nombroses ciutats europees i que es basa en la "no regulació".

Notícies relacionades

"Darrere del discurs de la criminalització de la justícia social, del discurs de la llibertat, de les no regles, hi ha una regla: la del més fort; qui més en té per sobre de qui menys en té", ha dit, i ha defensat els partits de l’esquerra per posar límit a aquest model.

Davant un auditori amb desenes de delegats locals del PSC de Barcelona, va remarcar que en l’última dècada els preus dels lloguers i l’habitatge en propietat han pujat un 60% i un 40% a Barcelona respectivament, una cosa que, segons adverteix, obliga molts joves a marxar de la ciutat tot i que tinguin feina estable.