El ‘selfie’ de la reina Letizia
Els Reis, amb la princesa Leonor i la infanta Sofia, van acudir a l’entrega de premis de la Fundació Princesa de Girona a Lloret de Mar. La festa posterior va reunir més de mil persones.
Els reis d’Espanya i les seves filles cada dia se senten més còmodes visitant Catalunya. El temps ho cura gairebé tot i la seva presència ja no desperta aquells rebutjos originats arran del procés. Dimecres passat, la princesa Leonor i la infanta Sofia van visitar el taller que l’artista català Jaume Plensa té a Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat). Van ser presents alguns membres del patronat de la Fundació Princesa de Girona, com el president de Telefónica José María Álvarez-Pallete o el president de Planeta, José Crehueras. Des d’allà es van traslladar a Lloret de Mar (La Selva), on els esperaven els seus pares i alguns dels guardonats per la fundació en anteriors ocasions. Va ser una trobada cordial en la qual hi havia instal·lada una televisió, diuen que a petició del rei Felip per poder seguir la semifinal d’Espanya contra França. Mentrestant, els experts en temes relacionats amb la moda deien que el vestit de la marca Mango que lluïa la reina té un cost de 45,99 euros, però que en rebaixes es pot trobar per 22,99. Li quedava bé.
L’endemà de l’entrega de les distincions de la fundació i ja en el còctel posterior, es van reunir prop de 1.000 persones en un acte calorós, massa massificat, però modern i ben organitzat. Hi havia personalitats de tot tipus i de totes les professions. Des del president d’EY, Federico Linares, que la nit anterior havia ofert un concert de guitarra al taller de Plensa, al president del Banc de Sabadell, Josep Oliu, i la directora de la Fundació del banc, Sonia Mulero, passant per l’esportista Ona Carbonell, el dissenyador Juan Avellaneda, el fundador i CEO de Clicars, Pablo Fernández, el fundador i CEO de Wallbox, Enric Asunción, la fundadora de la firma Laagam, Inés Arroyo, així com Maite Casademunt, de Lola Casademunt, l’empresari de Girona Jan Andreu, l’actor i pintor Albert Madaula, l’actriu Vicky Luengo, el cantant Alfred García, que ja havia convidat la princesa i la infanta al seu concert de Madrid, i l’emprenedor social Ousman Umar. Aquest últim és un tipus entranyable que va arribar en pastera a Espanya després de creuar caminant el Sàhara i que ara té dues carreres i un màster, i va escriure un interessant llibre sobre les seves memòries.
El ministre Jordi Hereu encapçalava la representació institucional en la qual també hi havia la presidenta del consell d’Estat, Carmen Calvo, la tinenta d’alcalde de Barcelona, Maria Eugènia Gay, el president de la CEOE, Antonio Garamendi el president de Foment, Josep Sánchez Llibre, la vicesecretària general nacional del PP, Noelia Núñez, i l’alcalde més jove d’Espanya i que no és cap altre que el de Portbou. El seu nom és Gael Rodríguez.
No van passar desapercebuts els líders del grup juvenil Liderem, que cada dia reuneix més joves de tot Espanya. Doncs això, que estava el president i fundador, Tomàs Güell, a més del seu vicepresident, Xavi García Tort, i de la secretària general de l’organització, l’encantadora Claudia Tarinas. Ells van ser dels pocs que es van fer un selfie amb la reina Letizia.
Visita sorpresa
Notícies relacionadesUna de les visites sorpreses va ser la del futbolista del Barça Gavi. Va arribar acompanyat dels germans Echevarría, o sigui, del subdirector i director de relacions institucionals del Banc Sabadell i de l’assessor personal del president del Barça, Joan Laporta. Gavi tenia dubtes sobre si havia d’assistir, però ho va fer i s’ho va passar d’allò més bé. Tant és així, que va ser dels que més va parlar amb el rei. Sa Majestat li va confirmar que assistiria a la final de Berlín i li va demanar al futbolista que també hi assistís. Van parlar de futbol, però també de la possibilitat que Carlos Alcaraz disputés la de Wimbledon. Això sí Felip va assegurar que estaria amb la selecció. ¡Ah! Que ningú especuli sobre possibles idil·lis del futbolista amb alguna de les citades en aquesta crònica. Res, de res, de res.
En fi, que hi va haver molt bon rotllo entre tots els presents en un acte desenfadat del qual ningú volia anar-se’n, perquè tots se sentien bé. La reina, la princesa i la infanta van ser de les primeres en retirar-se i el rei, dels últims. Doncs això, que va ser a Lloret, però va poder ser a Barcelona, i que la família reial ha canviat els xiulets pels selfies i les abraçades. Per cert, la princesa Leonor parla un català impecable...
- Obligatori per llei La multa que et pot caure per no estar empadronat on vius
- Energies renovables El pàrquing de l’Alcampo de Sant Boi es transformarà en la instal·lació fotovoltaica més potent de l’àrea de Barcelona
- salut mental Els diagnòstics de TDAH entre els adults creixen en els últims anys
- Conflicte a Girona Una família denuncia que un home s’ha quedat d’ocupa en una casa que li van deixar a Llagostera
- LA VISITA BLAUGRANA AL COLISEUM Cinc anys amb un zero a Getafe
- Violència contra les dones Laura Palmer i la por que ens va quedar
- Transparència Hisenda vigilarà més les targetes: demanarà aquestes dades sobre els moviments
- Trump, la Lluna i més enllà
- Aquesta nit Gala dels premis Gaudí
- Premier league Haaland firma una inusual renovació amb el City fins al juny del 2034