BARCELONEJANT

Aniversari amb vistes

El director general del Gremi de Restauració, Roger Pallarols, va celebrar 45 anys en una animada festa en una exclusiva terrassa al costat de la platja, on es va notar l’absència de l’alcalde Collboni.

Aniversari amb vistes
3
Es llegeix en minuts
Joan Vehils

D’acord, sí, les normatives estan per complir-les, però ja els dic que si Nova York, París o Londres tinguessin un local tan espectacular com el Red Fish mai el tancarien. Modificarien lleugerament la normativa antiquada i preestablerta i presumirien de tenir el restaurant amb les millors vistes del món. Una gran ciutat no pot estar lligada a una legislació caduca. En fi, que aquest dijous Roger Pallarols, el director general del Gremi de Restauració i un dels tipus més estimats de la ciutat, va celebrar el seu 45è aniversari en aquest únic i exclusiu espai al costat de la platja. I, com sempre, quan Pallarols convoca, no hi falta ningú. Bé, aquesta vegada sí. Aquesta vegada algun dels seus habituals va mirar cap a un altre costat. Ni l’alcalde Jaume Collboni, ni els tinents d’alcaldia Maria Eugenia Gay i Albert Batlle ni cap capitost del consistori van estar al seu costat. Doncs això, que les persones haurien d’estar per sobre de les lleis.

No hi va fallar el president Artur Mas i la seva dona Helena Rakosnik., que acabaven d’arribar d’exercir d’avis a Menorca. Vam veure també el pintor i director de cine Albert Madaula, ben acompanyat del que serà l’estrella de l’estiu. Em refereixo al periodista Pere Mas, el qual està en plena forma. Tant és així que aquest estiu substituirà totes les tardes a Toni Clapés a RAC1. Té sort Toni de ser el millor i amb diferència, perquè Mas és també molt bo en això de la ràdio.

Entre ballarugues i ballarugues, gràcies al fantàstic grup Rumba, em vaig creuar amb Eva Arderius, una de les periodistes que millor coneix i explica, des de Betevé, el que passa a la nostra ciutat. Elegant com sempre, estava a un pas d’anar-se’n de vacances. Estarà uns dies per Platja d’Aro i alguna escapada més... Mentrestant, la incansable advocada Montse Pinyol que acabava d’arribar d’un judici, també a les illes, no va voler perdre’s la festassa. Lluïa aquesta vegada un elegant barret blanc. No conec ningú a qui li quedin millor els barrets que a la Pinyol. Em vaig creuar també amb alguns col·legues de professió, ben acompanyats, que evitaré descobrir-los. I és que el que passa al Red Fish es queda al Red Fish...

A l’escenari i abans de bufar les espelmes, Pallarols va destacar la presència de l’ara tertulià d’èxit Xavier Sardà. Va explicar Roger que es van conèixer gràcies a Mercedes Milá. També va citar, i li van ajudar a apagar les espelmes Vicky Peña, Aitor Arrieta, Fede García, Isidre Gironès i el Messi del Gremi, que no és cap altre que el madridista Dani García. I Pallarols, que està en tot, va aprofitar per demanar un carrer per a Montserrat Carulla i un altre per a Rosa Maria Sardà. Em va fer especial il·lusió trobar-me de nou la periodista i expolítica Rosa Alarcón o amb Javier de les Muelas. No sap passar desapercebut el que fos alcaldable del PP, Josep Bou, i saludem Antoni Espadaler, Joana Ortega i a la periodista Samanta Villar. A tot això, l’actor Josep Maria Pou observava des de la seva altura el bon ambient de la festa. Daniel Sirera va tornar a demostrar que és el polític amb més sentit comú del PP i, també, el que fa més ballarugues. Iceta li queda curt...

Notícies relacionades

Carlos Carrizosa, ara sense la vara de comandament de Cs, va evidenciar amb la seva presència que continua existint. Una cosa similar al veterà socialista Josep Maria Sala i la política Anna Balletbò. I qui existeix, existirà i serà recordat per bé, tot i que abandoni definitivament la política la setmana que ve, és Xavier Trias. No va assistir perquè ja està instal·lat a Menorca. Vindrà la setmana que ve, farà un Que us bombin i començarà unes llargues i merescudes vacances. No es va perdre el sarau el director general d’Intermèdia, Albert Ortas, les estimades advocades Magda Oranich, Erika [sempre amb K] Torregrossa i els seus col·legues de professió José Maria Fuster-Fabra i Joan Manuel Trayter. Doncs això, que ni Luis Miguel que actuava just a la mateixa hora al Palau Sant Jordi va tenir tant poder de convocatòria.

Dit això i comptant per endavant amb el permís del director Albert Sáez, un es prendrà uns dies de festa com a cronista, que no com a periodista esportiu. ¡Bon estiu tinguin vostès.