A primera fila, al dic de Recer

El Port Olímpic ultima els preparatius per acollir les bases femenina i juvenil de la competició. El seu mirador té la millor vista al camp de regates. 

A primera fila, al dic de Recer
1
Es llegeix en minuts
Glòria Ayuso
Glòria Ayuso

Periodista

Especialista en economia i sostenibilitat, economia blava, transició cap a una economia descarbonitzada.

ver +

El Jordi Segarra va arribar des de Lleida per seguir el segon dia de competició de la fase preliminar de la Copa Amèrica. Es declara fan dels esports en general, i després de seguir dijous per televisió la primera jornada, no volia perdre’s l’oportunitat de veure en viu l’espectacle. El lloc triat va ser el dic de Recer, al Port Olímpic: "A l’arribar-hi no sabíem ben bé on anar, però hem seguit la gent, que ens ha guiat fins aquí", explicava ahir, recolzat a la barana del gran mirador de 500 metres de llarg, el més endinsat cap al mar i el que té la millor vista del camp de regates.

El pont que comunica la zona de restauració del Port Olímpic amb el dic de Recer, ja renovat, es va obrir dimecres, coincidint amb l’inici de les regates. Moltes persones acudien preparades amb prismàtics per apreciar millor les embarcacions, i amb auriculars per seguir la retransmissió esportiva. "Treballo en el World Trade Center i des d’allà fa un any que veig les bases dels equips instal·lats al port", explicava l’Helena mentre es treia els cascos de les orelles. No coneixia la Copa Amèrica, però ara se’n declara fan.

El port esportiu s’ha preparat per rebre els equips femení i juvenil de la Copa Amèrica. En els últims dies ha habilitat un nou pantalà en el qual se situaran els sis AC40 que cediran els equips de la Copa Amèrica i que s’utilitzaran tant en la competició de joves de setembre com en la de dones a l’octubre. El primer AC40 que s’instal·larà la setmana vinent serà el de l’Emirates Team New Zealand. Des del dic de Recer, a més de seguir la competició, serà possible observar totes les operacions. El procés de llançament i la sortida dels AC40 cada matí d’entrenaments i competició serà un nou atractiu del lloc.

Notícies relacionades

Cinc mariners nous

Per donar resposta a les operacions relacionades amb la Copa Amèrica, el Port Olímpic ha contractat cinc mariners de port que s’afegeixen als 12 que ja treballaven a les instal·lacions. Les noves incorporacions procedeixen d’una nova formació impartida per Barcelona Activa.