La primera vamba fabricada amb xarxes de pesca rescatades

La barcelonina Tropicfeel, calçat oficial de la Copa Amèrica de vela, llança el model Sunset Ocean, una edició exclusiva i limitada de 1.851 unitats que commemora la fundació de la competició.

El nuevo modelo Sunset Ocean de Tropicfeel es una edición especial fabricado con redes y plásticos rescatados del océano.

El nuevo modelo Sunset Ocean de Tropicfeel es una edición especial fabricado con redes y plásticos rescatados del océano.

1
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Tropicfeel, la marca de Barcelona favorita dels amants dels viatges, reedita un dels seus models més icònics, Sunset, en una edició especial fabricada amb xarxes de pesca i plàstic i veles procedents del mar. Aquesta versió només comptarà amb 1.851 unitats a la venda en commemoració a la data de fundació de la Copa Amèrica de vela.

Aquest llançament es converteix en la segona part de la col·lecció de Tropicfeel llicenciada oficialment per la competició. Després d’un rotund èxit, la primera part de la col·lecció ja ha venut més de 6.500 vambes, demostrant la gran acollida que ha tingut entre els aficionats a la cita.

Tropicfeel, l’empresa catalana fundada el 2017, no podia triar cap millor escenari que la 37a Copa Amèrica de vela per presentar el primer calçat fabricat amb materials procedents de l’oceà.

La Sunset Ocean és una edició renovada del ja existent model Sunset. Aquesta nova versió és la més sostenible i exclusiva fins ara. Es tracta de 1.851 unitats, en què cada vamba serà única i estarà numerada, en homenatge a l’any de fundació de la competició internacional més antiga en actiu.

Fabricada amb materials procedents de l’oceà, Sunset Ocean és una declaració per continuar protegint millor el planeta a través de productes que també ho facin: els seus teixits estan compostos per xarxes de pesca reciclades, que constitueixen el 20,82% de la composició total del producte; les llengüetes estan elaborades amb veles utilitzades, i el 50% dels cordons estan fabricats amb ampolles de plàstic d’origen marí, recollides a mà en zones situades a menys de 50 quilòmetres de les costes i que no tenen un sistema formal de residus o reciclatge.

Notícies relacionades

La Sunset Ocean segueix la línia dels colors de la Copa Amèrica protagonitzats pel blanc amb alguns detalls en blau marí i vermell. A més, gràcies al disseny i innovació en els seus materials, es converteix en una vamba amb sola antilliscant i d’assecatge ultraràpid per disfrutar amb comoditat tant els dies en alta mar com en les intenses jornades esportives durant la celebració de la 37a Copa Amèrica de vela.

Aquesta versió només es troba disponible al lloc web de Tropicfeel (www.tropicfeel.com), a les seves botigues físiques de Barcelona i a les botigues de la Copa Amèrica a la capital catalana.

Temes:

Barcelona