PORT OLÍMPIC

La unitat submarina dels bombers de Barcelona estrena local

La unitat submarina  dels bombers  de Barcelona estrena local
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Bombers de Barcelona estrenen un nou local al Port Olímpic. El local té 62 metres quadrats i es troba en un dels espais alliberats després de la reforma de l’antiga zona d’oci. Neix amb l’objectiu millorar la presència del cos al litoral i reduir el temps de reacció davant potencials intervencions, segons va dir en roda de premsa ahir el cap dels bombers de la ciutat, Sebastià Massagué.

Notícies relacionades

El cap del cos va informar que "s’intensificarà" l’activitat a la base "durant els mesos d’estiu", ja que en aquesta època de l’any augmenten les tasques de salvament. Per aquesta raó, es va explicar que es treballarà mà a mà amb la unitat especial i també amb la unitat de rescat de persones per prevenir i evitar conductes de risc: "Fem accions de prevenció amb la unitat de submarinisme, que és qui donarà resposta".

En la roda de premsa també van estar presents la gerent de Prevenció i Seguretat, Maite Català, i el tinent de Seguretat de l’ajuntament, Albert Batlle, que va relacionar la nova ubicació amb la "voluntat expansiva" en la prestació dels serveis del cos de bombers de la ciutat. També va anunciar que la unitat del Port Olímpic comptarà amb 36 efectius amb formació de bussejador i patró, a més de dues embarcacions.