Mor un jove al caure a gran velocitat d’un patinet manipulat

Un hombre en patinete eléctrico

Un hombre en patinete eléctrico / HÉCTOR FUENTES

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un home va morir ahir a la matinada a conseqüència d’una caiguda mentre conduïa un patinet manipulat a Santa Coloma de Gramenet. Així ho va informar l’ajuntament de la ciutat en un comunicat en què, concretament, es feia referència a un "patinet elèctric fora de la normativa". Els fets van passar a l’avinguda de Banús a les 02.41.

Segons testimonis citats pel consistori, el conductor del patinet es desplaçava a gran velocitat en el moment de l’accident i superava els 25 quilòmetres per hora, cosa que va provocar que perdés el control del vehicle, caigués i impactés a terra.

Notícies relacionades

La caiguda li va causar lesions greus i, malgrat la ràpida intervenció dels serveis d’emergència, que van arribar al lloc de l’accident en pocs minuts, l’home va morir a causa de la gravetat de les ferides. Ara per ara no se sap la identitat d’aquesta persona, amb una edat que voreja els 30 anys, ja que no tenia documentació en el moment de l’accident.

La policia local, que instrueix el cas, va sol·licitar que es dugués a terme una necroressenya, un procediment per obtenir les impressions digitals del cadàver, que s’encarrega de fer l’Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya. L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha lamentat la defunció.