Tres detinguts per intentar un ‘simpa’ de 1.900 € en un local de la Barceloneta

Un grup de 10 persones s’havia coordinat per evitar pagar les begudes que havien consumit en un establiment d’oci del passeig Marítim.

Tres detinguts per intentar un ‘simpa’ de 1.900 € en un local de la Barceloneta
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La picaresca no coneix límits. La Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir tres homes per intentar anar-se’n d’un local d’oci nocturn de Barcelona sense abonar una factura de 1.900 euros corresponent a la consumició de diverses begudes, una pràctica coneguda popularment com un simpa. Segons va informar la Guàrdia Urbana i fonts municipals, els fets van passar a cap tres quarts de cinc de diumenge a la matinada en un local d’oci situat al barri de la Barceloneta, on un grup de 10 persones van demanar diverses cosumiciones i es van coordinar per evitar pagar-les.

El personal del local, situat al passeig Marítim de la Barceloneta, va alertar la Urbana, davant les sospites que el grup s’estava preparant per fer un simpa, i van retenir els implicats fins que van arribar els efectius. Una patrulla de la Guàrdia Urbana que recorre la zona de restaurants, bars i discoteques de la zona d’oci nocturn al voltant de l’hotel Arts es va dirigir al lloc i va detenir tres homes, acusats d’un delicte d’estafa, per intentar anar-se’n del local d’oci sense abonar la factura.