A Tiana

Una dona mor al ser arrossegada al mar durant el temporal

Encuentran en la playa de Badalona el cadáver de una mujer

Encuentran en la playa de Badalona el cadáver de una mujer / Atlas

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una dona de 42 anys va ser víctima divendres a la nit de les fortes tempestes que van castigar tota la costa de Barcelona al ser arrossegada fins al mar des de la riera de Tiana (Maresme). El seu cadàver va ser acabar sent localitzat, posteriorment, en una platja de Badalona.

Els serveis d’emergència van trobar el cos sense vida a la platja del Cristall de Badalona a les 2.50 de la matinada, hores després que es notifiqués la desaparició de la dona a Tiana, va informar Protecció Civil.

«Els efectius han emprès una investigació intensiva des de la riera, passant per l’interior del pas soterrani que canalitza l’aigua, fins a la desembocadura del mar. Paral·lelament, la unitat de drons dels Grup Operatiu de Suport (GROS) dels Bombers han resseguit el tram de riu», van assenyalar. «Els Mossos d’Esquadra estan investigant si la persona va ser arrossegada amb el vehicle o no», van afegir.

En alerta taronja

Notícies relacionades

Tot el litoral de la província de Barcelona tenia activada l’alerta taronja divendres a la matinada per probabilitat de calamarsa i fortes tempestes. Les pluges van ser especialment torrencials al Maresme. A més dels cotxes arrossegats pel temporal a Montgat, altres localitats de la zona van viure situacions similars. A Arenys de Mar, diversos contenidors van ser arrossegats per la tormenta,com a Caldes d’Estrac.

D’altra banda, els Mossos també van rescatar, juntament amb la policia local, dues persones de mobilitat reduïda que havien quedat atrapades dins d’un cotxe en una zona inundable a Cambrils.

Temes:

Pluges Temporals