Echegoyen deixa l’equip espanyol a les portes del debut

El Sail Team BCN va anunciar ahir la marxa de la seva patrona, per motius «professionals», a poques setmanes de l’inici de la competició. 

Támara Echegoyen, en el centro y sonriente, escucha las palabras de la entrenadora, Móniza Azón.

Támara Echegoyen, en el centro y sonriente, escucha las palabras de la entrenadora, Móniza Azón.

1
Es llegeix en minuts
Begoña González

A falta de dues setmanes perquè comencin la competició femenina i la competició juvenil de la Copa Amèrica, l’equip espanyol Sail Team BCN va anunciar ahir que la regastista Támara Echegoyen no continuarà al comandament de l’equip de dones. "L’equip femení, per la seva banda, tindrà com a patrones Silvia Mas i Neus Ballester, mentre que la posició de trimmer l’ocuparan María Cantero i Paula Barceló, amb Nicole Van der Velden com a regatista reserva. El Sail Team BCN al final no comptarà amb la presència de Támara Echegoyen, que ha decidit deixar l’equip per continuar amb altres projectes professionals", diu el comunicat publicat ahir.

Paral·lelament, l’equip espanyol va anunciar la llista definitiva del conjunt juvenil, que seran els primers a debutar el 17 de setembre i començaran avui els entrenaments oficials . "Els patrons seran Martín Wizner i Conrad Konitzer i els trimmers seran Jaime Framis i Antonio Torrado. Albert Torres i Neus Ballester seran els patrons reserva, mentre que Marcos Fernández farà el mateix en la funció de trimmer", segons el comunicat.