BCN avisa que el compromís com a seu de la Copa Amèrica és per al 2024

BCN avisa que el compromís com a seu de la Copa Amèrica és per al 2024

David Zorrakino - Europa Press - Archivo

1
Es llegeix en minuts
JUDITH CUTRONA

El tinent d’alcaldia d’Economia de Barcelona, Jordi Valls, va avisar ahir que el compromís de l’ajuntament com a seu de la Copa Amèrica és per al 2024, després que el director general d’America’s Cup Events BCN i de l’Emirates Team New Zealand (ETZN), Grant Dalton, assenyalés la setmana passada que poden "preveure possiblement, molt possiblement, una nova edició de la Copa el 2026". En roda de premsa, Valls va recalcar que "aquesta és una manifestació de l’organització" i que el govern municipal no s’ha pronunciat al respecte, ja que se centren en la "satisfacció per com està avançant" la competició, que va començar el 22 d’agost i s’allargarà fins al 27 d’octubre.

Notícies relacionades

"Barcelona vol aprofitar al màxim la Copa Amèrica. El compromís d’aquesta ciutat és el 2024. Disfrutem del que tenim", va afirmar Valls, que va recordar els compromisos de l’ajuntament amb la competició. Per al consistori, que vol "aprofitar al màxim la Copa Amèrica", els objectius d’acollir l’esdeveniment eren reforçar la cultura nàutica, desenvolupar l’economia blava i també el compromís amb el Mediterrani: "Crec que ho estem fent".

Per part de la Fundació Barcelona Capital Nàutica (FBCN), el seu director general, Ignasi Armengol, va destacar que "Barcelona sí que podria acollir-la en dos anys. El 60% de la infraestructura és totalment aprofitable", i va assegurar que hi ha predisposició entre les administracions.