Mercè 24

Barcelona controlarà l’aforament de la plaça de Sant Jaume

Barcelona controlarà l’aforament  de la plaça de Sant Jaume
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Barcelona ha preparat un dispositiu de seguretat per a les festes de la Mercè, del 20 al 24 de setembre a diferents punts de la ciutat. Entre les mesures més destacades hi ha la limitació d’aforament a la plaça de Sant Jaume per evitar riscos per l’alta concentració de gent.

Notícies relacionades

Aquest operatiu es portarà a terme el cap de setmana –21 i 22 de setembre– a partir de les 12.00 hores i estarà coordinat pel Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament (SPEIS), la Guàrdia Urbana i l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB). Els accessos a la plaça estaran controlats per personal auxiliar i informadors, que s’encarregaran de regular el flux de persones i tancaran els accessos un cop s’hagi arribat a l’aforament màxim permès. A més, es disposarà de senyalització i tanques als carrers adjacents per guiar els assistents i facilitar la mobilitat per la zona.

L’objectiu d’aquestes mesures és oferir un entorn segur per a tots els que vulguin disfrutar dels actes que se celebraran en aquesta plaça amb motiu de les festes, com la trobada internacional de gegants, que tindrà lloc el dissabte 21 a la tarda, i la Diada Històrica Castellera, que se celebrarà el diumenge 22 al migdia.

Temes:

Barcelona