Els restauradors confien en el tram final de la Copa Amèrica

Els CEO de Somos Esencia, Grup Confiteria i Costa Este creuen que en les dues últimes setmanes de la competició «hi haurà tota l’empenta».

Els restauradors confien en el tram final de la Copa Amèrica
1
Es llegeix en minuts
Judith Cutrona

Els restauradors de Barcelona confien en el tram final de la Copa Amèrica de vela per incrementar la facturació aprofitant la competició, que s’està celebrant a la ciutat des del 22 d’agost i durarà fins al 27 d’octubre. El CEO de Somos Esencia, Guillem Mitats; el de Grup Confiteria, Carlos Reig; i el de director general de Costa Este, David López, van analitzar ahir l’impacte que està tenint l’esdeveniment en el sector de la restauració en una taula rodona organitzada per ROC•PR de la mà de Casa Seat.

Els tres grups compten amb bars, restaurants i clubs d’oci nocturn, principalment a la zona litoral. Els seus responsables van coincidir que, per ara, la Copa Amèrica no està tenint l’impacte que esperaven, però també consideren que "és precipitat fer una anàlisi abans no s’acabi tot l’esdeveniment", va afirmar Reig.

Notícies relacionades

La taula rodona va coincidir amb l’equador de la competició, de manera que tots tres van remarcar que "pot acabar més bé del que va començar" i confien que els aficionats es reservin per a la final. "És un esdeveniment tan llarg que creiem que en les dues últimes setmanes és on hi haurà tota l’empenta", va assenyalar López.

En qualsevol cas, van celebrar l’impacte que tenen els esdeveniments en el sector de la restauració. El que més els nodreix és el Mobile Word Congress i les fires i congressos en general. "Com a barceloní és un orgull acollir qualsevol tipus d’esdeveniment", va expressar Reig, que també va ressaltar l’impacte dels festivals de música.