Lesionat amb arma blanca un mosso fora de servei

Lesionat amb arma blanca un mosso fora de servei
1
Es llegeix en minuts
Germán González
Germán González

Periodista.

ver +

Els Mossos d’Esquadra busquen dos sospitosos que estan acusats d’una nova agressió amb arma blanca durant les festes de la Mercè. Els fets van passar la nit de dissabte cap a les 00.30 hores de la matinada a la Rambla del Raval, que té una zona de concerts amb escenari en una punta del passeig. Allà es trobava un agent dels Mossos fora de servei amb la seva parella quan els sospitosos presumptament van intentar robar-li a ella.

Notícies relacionades

El policia, que està destinat en una comissaria de la comarca del Barcelonès, va recriminar l’acció als dos sospitosos, que es van encarar amb ell. Després d’un intercanvi verbal, un dels lladres, que anava amb una gorra vermella, suposadament li va donar un cop de puny i després va treure un ganivet per tallar l’agent al braç . El policia lesionat va haver de ser atès en un centre sanitari a conseqüència de les ferides que va patir al braç. Van caldre 17 punts de sutura.

Tot seguit, els dos sospitosos van fugir en un patinet elèctric pel Raval cap a la zona de Montjuïc. Després de l’incident, els Mossos van iniciar una recerca per capturar els dos lladres acusats d’un delicte de furt.