DE L’11 D’OCTUBRE AL 22 DE NOVEMBRE

Badalona donarà 400.000 € en vals per recolzar el comerç

Amb els ‘badabons’, que també s’acceptaran en restaurants, podran fer-se compres de fins a 100 euros en locals adherits pagant-ne 40.

Badalona donarà 400.000 € en vals per recolzar el comerç
1
Es llegeix en minuts
Gerardo Santos
Gerardo Santos

Ubicada/t a Badalona, Santa Coloma, Mataró, Martorell, Esplugues i Vilanova i la Geltrú

ver +

La nova edició dels bons de descompte perquè els veïns de Badalona puguin realitzar les seves compres en comerços i restaurants arrencarà l’11 d’octubre i s’estendrà fins al 22 de novembre. La firma del conveni entre l’Ajuntament de Badalona i Pimec per posar en marxa la campanya de vals, els anomenats Badabons, va tenir lloc ahir.

Així, el govern municipal gastarà 400.000 euros per a la campanya, "l’import més alt que s’ha destinat a la ciutat perquè arribi a comerços i ciutadans", en paraules de l’alcalde, Xavier García Albiol. El govern municipal estima que la repercussió econòmica en el comerç de la campanya, anomenada Badabons, són comerç, són Badalona, arribarà al milió d’euros.

Per comprar els bons és necessari tenir més de 18 anys i registrar-se a la pàgina web de la iniciativa, una vegada comenci la campanya. Es podran adquirir bons de consum amb un import mínim de 10 euros i màxim de 100, i sempre en múltiples de 10, pagant el 60% del valor del bo, mentre que l’import restant el subvencionarà l’Ajuntament de Badalona. Així, la campanya permet als veïns fer compres de fins a 100 euros pagant només 60 euros, ja que els 40 restants els cobreix l’ajuntament.

Notícies relacionades

A través de la iniciativa, l’Ajuntament de Badalona subvenciona la compra de béns i serveis en establiments comercials minoristes, de restauració, serveis i, per primera vegada, a titulars d’una llicència de venda en mercats no sedentaris. L’usuari tindrà una targeta virtual o física amb un codi QR que haurà de mostrar als establiments on faci les compres per intercanviar els bons. A través d’aquest codi, tant els usuaris com els comerços podran consultar el saldo restant.

La campanya està pensada per avançar-se a la gran temporada de consum que comença amb el Black Friday (a finals de novembre) i continua amb la campanya nadalenca. Els Badabons estan organitzats per l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de Pimec Comerç i la Federació d’Empresaris de Badalona.