El Mirador torre Glòries s’il·luminarà per inaugurar la Copa Amèrica

La Torre Glòries de Barcelona, iluminada de noche

La Torre Glòries de Barcelona, iluminada de noche / Ank Kumar - Archivo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El 10 d’octubre, el Mirador torre Glòries de Barcelona s’il·luminarà per marcar l’inici de la cerimònia inaugural de la Copa Amèrica de vela 2024. Aquest esdeveniment, que tindrà lloc aquell dijous a les 21.00 hores a la platja del Bogatell, reunirà més de 30.000 persones i comptarà amb un desplegament de 1.000 drons, cosa que suposa un rècord mundial en nombre i durada. La torre Glòries serà el primer edifici a il·luminar-se, i iniciarà un compte enrere que culminarà amb l’encesa d’altres llocs emblemàtics de Barcelona, entre els quals s’inclourà la Sagrada Família.

La cerimònia inclourà la presentació de l’himne oficial de Barcelona per a la Copa Amèrica, Barcelona, far al món, compost per Albert Guinovart. Des de la platja del Bogatell i el passeig marítim, els assistents podran seguir tot l’espectacle a través de pantalles gegants que mostraran l’skyline de la ciutat.

El 3 d’octubre, dies abans de la inauguració, el Mirador torre Glòries també acollirà l’exposició fotogràfica Un mar obert a tothom, organitzada per la Fundació Barcelona Capital Nàutica en col·laboració amb la Fundació TMB. Aquesta mostra, composta per 25 fotografies seleccionades d’un concurs internacional, convida els visitants a reflexionar sobre la nostra relació amb els oceans, i destaca com els vivim, disfrutem i patim des de diferents contextos culturals.

Notícies relacionades

Des de la cúpula

Així mateix, com a part de les activitats entorn de la Copa Amèrica, el Mirador torre Glòries oferirà als seus visitants l’opció de seguir les regates en directe des de la cúpula de l’edifici. Per a això, s’instal·larà una pantalla que retransmetrà les competicions. Des que el van inaugurar el maig del 2022, el Mirador torre Glòries s’ha consolidat com una atracció més de les que atrauen visitants a Barcelona.