MOBILITAT

L’AP-7, bloquejada 12 hores per un camió accidentat

L’incident va obligar a mantenir tallat un carril tant de l’AP-7 com de la B-30, ubicada al lateral, totes dues en sentit sud de la circulació.  

L’AP-7, bloquejada 12 hores per un camió accidentat
1
Es llegeix en minuts
Gisela Macedo
Gisela Macedo

Periodista

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Ahir, el matí va ser especialment complicat a l’autopista AP-7 a causa de l’accident d’un camió i el retard en l’arribada de la grua encarregada de retirar-lo de la calçada. El vehicle va estar a la via durant 12 hores.

L’incident es va produir de matinada, a les 01.27 hores, a l’altura de Sant Cugat del Vallès. No obstant, no va ser fins aproximadament les deu del matí que la grua va poder arribar al lloc per començar les tasques de retirada, que es van prolongar una micamés de tres hores. L’incident va obligar a mantenir tallat un carril tant de l’AP-7 com de la B-30, ubicada al lateral, totes dues en sentit sud de la circulació. Els treballs de retirada van finalitzar al voltant de les 13.20 hores, moment en què es van reobrir tots els carrils.

Segons van explicar fonts del Servei Català de Trànsit (SCT) a aquest diari, la demora es va deure a l’escassetat de grues de gran mida que tenen disponibles. Aquesta situació va generar llargues cues de trànsit que van superar els 15 quilòmetres, i que van arribar fins a Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental). A més, a les 12.40 hores es va produir un altre accident a la cua de trànsit del camió accidentat, a la mateixa AP-7, en el punt quilomètric 152.

Notícies relacionades

Al reobrir-se el trànsit per complet a les 13.20 hores, les cues i aturades de vehicles van continuar durant la següent hora abans de tornar a la normalitat.

D’altra banda, fonts del Sistema d’Emergències Mèdiques van informar que, després de l’accident ocorregut de matinada, el conductor del camió va ser traslladat ferit lleu a l’Hospital de Terrassa.