L’‘hospitality’ de la Copa Amèrica de vela servirà 25.000 menús

Fina Puigdevall i Martina Puigvert, de Les Cols, muestran los platos que ofrecen en el hospitality de Americas Cup Event (ACE).

Fina Puigdevall i Martina Puigvert, de Les Cols, muestran los platos que ofrecen en el hospitality de Americas Cup Event (ACE). / Vilaplana

1
Es llegeix en minuts
Cristina Buesa
Cristina Buesa

Periodista

Especialista en infraestructures de mobilitat i la Copa Amèrica de vela.

ver +

L’organització de la Copa Amèrica de vela compta amb un espai al Moll de Marina, al costat del Port Olímpic, on s’ofereix la possibilitat de seguir les regates amb una oferta gastronòmica de nivell. És el conegut hospitality de l’America’s Cup Event (ACE), un edifici de tres plantes amb vista al mar construït per a l’ocasió on els patrocinadors de l’esdeveniment conviden els seus clients i on també es pot comprar un abonament per viure l’experiència. Vilaplana Catering és l’empresa responsable de la proposta i han triat prestigiosos xefs, alguns amb estrella Michelin, pastissers i productes vinculats a Catalunya.

"A cada planta tenim capacitat per a 315 persones; en podem assumir més de 900. Ara mateix hi ha dies amb el cartell de complet penjat", explica la directora de l’hospitality d’ACE, Elisabeth Op de Beeck. Amb aquestes xifres, prossegueix, estimen que al llarg de tot l’esdeveniment podrien servir uns 25.000 comensals.

Notícies relacionades

Experiència prèvia

Amb experiència en grans esdeveniments com MotoGP, des de Vilaplana asseguren que estan tenint una gran acollida i que han anat a buscar xefs amb qui ja havien treballat. Entre ells hi ha Fina Puigdevall i Martina Puigvert (Les Cols) i Albert Raurich (Dos escuradents/Dos pebrots), tots amb estrella Michelin, Carles Gaig i els pastissers Christian Escribà i Oriol Balaguer. Estan satisfets per l’aparador que representa la iniciativa. "Esperem que els agradi i que diguin: d’aquí dos anys val la pena tornar a fer aquí la Copa Amèrica", somriu Carles Gaig.