Comerç

Les Galeries Sarrià acolliran el nou súper d’una cadena barcelonina

Cartel a favor de la Biblioteca J.V. Foix, en Major de Sarrià

Cartel a favor de la Biblioteca J.V. Foix, en Major de Sarrià / Josep y Guillem Márquez

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les emblemàtiques Galeries Sarrià de Barcelona acolliran un supermercat de la cadena Superservis. Una obertura que espera "revitalitzar" aquest espai del barri, que ve precedida d’un llarg procés de compra dels locals, que va finalitzar el mes d’abril passat la societat Constant Inversiones.

A través d’un comunicat, Supermercats Superservis assegura que la seva voluntat és "recuperar l’esperit de les antigues galeries" i "impulsar el dinamisme del barri de Sarrià amb activitats comercials de proximitat i serveis d’interès per als veïns i les veïnes". També informa que en aquest espai tindran presència l’Associació de Veïns de Sarrià i l’Escola Traç, un centre d’expressió plàstica que comptarà amb un espai expositiu on es podran mostrar les obres artístiques dels seus alumnes.

La companyia remarca el seu "arrelament històric" a Sarrià, que va començar el 1998, quan va agafar el relleu del Supermercat Mestres, que va obrir les portes en aquest barri el 1957. També recorda que el primer supermercat sota el nom de Superservis –si bé l’empresa familiar es va fundar l’any 1945– també va estar ubicat en unes galeries comercials històriques de Barcelona: les Astòria de la rambla de Canaletes.

Tercera generació

Notícies relacionades

En l’actualitat, aquesta cadena de supermercats està gestionada per la tercera generació de la família implicada, amb Oriol Cavallé com a director general.

Les Galeries Sarrià són un espai emblemàtic d’aquest barri barceloní, nascudes als anys 80 i amb doble entrada pel popular carrer Major de Sarrià i també per Salvador Mundí. Són una de les poques galeries cobertes que queden a Barcelona, un format que va viure els seus anys daurats fa mig segle i que ha acusat especialment la crisi del petit comerç.

Temes:

Comerç