Les espanyoles donen un cop sobre la taula en semifinals amb un tercer lloc

Les espanyoles donen un cop sobre la taula en semifinals amb un tercer lloc
1
Es llegeix en minuts
Begoña González

El Sail Team BCN va donar ahir un cop sobre la taula a la Copa Amèrica femenina i es va acomiadar de les semifinals amb un estel·lar tercer lloc després d’aconseguir la primera i l’última victòria de les semifinals. Italianes i britàniques, les favorites, es veuran les cares a la final de demà. A més de les dues victòries les espanyoles van sumar un sisè i un quart lloc.

La sorpresa va ser majúscula quan, després d’una brillant sortida, les espanyoles van començar liderant la primera mànega. Les holandeses, que van rebre una sanció a la sortida, van acabar penúltimes, seguides de les sueques.

Notícies relacionades

A la segona mànega de la tarda, les tripulants del Sail Team BCN van perdre el vol al passar la primera porta per una acció penalitzada de les kiwis, que no van respectar la prioritat, i van acabar últimes, mentre que en la tercera els va penalitzar una mala sortida i van acabar quartes.

"Estem molt contentes d’haver navegat així en aquestes condicions. Les noies ho han fet increïble", va dir Silvia Mas després de la regata. "La Silvia és una gran local, sap molt bé com navegar en aquestes condicions", va afegir María Cantero després de la primera victòria.