El Sail Team BCN competirà en la pròxima edició de la Copa Amèrica

El equipo Sail Team BCN compite este domingo en el primer día de regatas del grupo B de la Copa América femenina, en Barcelona.

El equipo Sail Team BCN compite este domingo en el primer día de regatas del grupo B de la Copa América femenina, en Barcelona. / Ricardo Pinto / America's Cup Event

1
Es llegeix en minuts
Begoña González

L’equip espanyol Sail Team BCN va ser tota una revelació en la Copa Amèrica i es va convertir en l’únic equip sense un AC40 en propietat que va aconseguir classificar tant l’equip juvenil com el femení per a les semifinals, en què van acabar en sisena i tercera posició, respectivament. En conseqüència, el conseller delegat de l’equip, Stewart Hosford, va prendre la decisió de donar continuïtat al projecte per a la 38a edició i així ho va anunciar ahir amb un vídeo a les xarxes.

«La primera Copa Amèrica femenina ha sigut un gran èxit no només la vela, sinó per a l’esport en general. Tant l’equip juvenil com el femení del Sail Team BCN hem aconseguit uns resultats increïbles i tenim un gran potencial per al futur. Estem entusiasmats de pensar en el que podríem aconseguir amb un projecte de més durada i més recursos, i per aquest motiu esperem amb moltes ganes la pròxima edició», va dir Silvia Mas, timoner i líder de l’equip de dones del Sail Team BCN. Ara, l’equip espanyol està treballant per assegurar els suports i el finançament necessaris que garanteixin el futur del projecte, el primer pas dels quals serà comprar un AC40.