Adif licita millores en tres estacions de Rodalies de l’entorn de Barcelona

Les parades de Sant Sadurní d’Anoia, Tordera i Montcada i Reixac-Manresa seran modernitzades amb un pressupost de 2,4 milions d’euros.

Estación de ADIF de Tarragona.

Estación de ADIF de Tarragona.

1
Es llegeix en minuts
Clàudia Mas
Clàudia Mas

Ubicada/t a Sabadell

ver +
Juan Ruiz Sierra
Juan Ruiz Sierra

Periodista

ver +

Adif ha posat en marxa la redacció dels projectes per a la remodelació i modernització de tres estacions de la regió metropolitana de Barcelona: Sant Sadurní d’Anoia, Tordera i Montcada i Reixac-Manresa, va informar ahir el Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible. La inversió prevista per a la redacció d’aquests projectes ascendeix a 2,4 milions d’euros, en el marc del programa Transformem Rodalies, l’objectiu del qual és millorar la qualitat del servei ferroviari de proximitat.

El pla té com a propòsit mirar d’optimitzar tant l’operativitat ferroviària com l’experiència de l’usuari, garantint unes instal·lacions accessibles, funcionals i sostenibles. Les millores inclouran ampliació d’andanes, modernització dels accessos, instal·lació d’ascensors i el redisseny d’espais urbans veïns. El projecte també busca enfortir la connectivitat entre les infraestructures i les zones urbanes limítrofes, i fomentar la mobilitat sostenible.

Notícies relacionades

A l’estació de Sant Sadurní d’Anoia (R4), l’actuació preveu la remodelació de l’edifici i la modificació de l’entramat de vies. Es planteja millorar els fluxos de persones i vehicles i l’accessibilitat.

A Montcada i Reixac-Manresa, també de la línia R4, s’ampliaran les andanes fins a 200 metres, amb un nou pas de ciutat que substituirà l’actual.

Temes:

Adif Tordera