Una multitud extasiada

Una multitud extasiada
2
Es llegeix en minuts
Alba Giraldo
Alba Giraldo

Redactora

ver +

El tenor Josep Carreras i la bailaora Sara Baras van desplegar ahir a la nit el seu art en un passeig de Gràcia totalment atapeït de gent fins a prop de l’avinguda Diagonal. La veu del mític Carreras i el ball de Baras van navegar entre una marabunta totalment entregada a l’espectacle. "Vam venir perquè som amants de la música lírica i clàssica. Ens agrada molt Carreras i volíem veure el duo que forma junt amb Sara Baras", van explicar unes assistents que van arribar a l’esdeveniment quatre hores abans que comencés el concert.

Òpera i ball es van unir en un entorn idíl·lic, amb l’escenari en el tram de passeig de Gràcia entre els carrers de València i Rosselló, amb doble celebració per a la ciutat: la clausura de la Regata Cultural, el programa d’activitats impulsat per l’Ajuntament de Barcelona per acompanyar la celebració de la 37a Copa Amèrica de vela, i la commemoració del 200 aniversari del passeig de Gràcia, efemèride que va ser considerada com a Esdeveniment d’Excepcional Interès Públic (EEIP). "Està molt bé que Barcelona organitzi aquests esdeveniments culturals oberts per a tothom i celebri la història d’un dels carrers més importants de la ciutat", va apuntar una veïna barcelonina, emocionada per veure Carreras en directe.

Notícies relacionades

El cantant d’òpera va arribar poc abans de les cinc de la tarda al backstage per preparar-se per al concert. L’artista es va trobar amb alguns fans a la zona, que li van demanar selfies per recordar el moment. Quatre hores abans que comencés l’espectacle, a les 20 hores, ja hi havia més d’un centenar de persones guardant lloc per veure l’actuació des d’un lloc privilegiat. "Portem aquí des d’abans de les quatre de la tarda perquè no sabíem què ens trobaríem i volíem aconseguir un bon lloc", van assegurar unes assistents que van aconseguir seient a la primera fila (només per darrere dels vips i voluntaris).

L’espectacle, que va comptar amb la presència de l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, i el regidor de l’Eixample, Jordi Valls, va ser gratuït i de lliure accés per a tot el món. El públic va poder disfrutar del concert assegut, en més de 4.500 cadires, per garantir la comoditat i la visibilitat. Aquells assistents que van ocupar un seient més allunyat de l’escenari, en el tram entre els carrers de Provença i Rosselló, també van comptar amb pantalles grans per no perdre’s res de l’actuació de Carreras i Baras.