El Port Olímpic obrirà concurs per adjudicar quatre restaurants buits

La marxa enrere dels projectes de Platets i el que liderava el xef Albert Ventura deixa la planta baixa del Moll de Gregal a mig gas fins al pròxim estiu.

A1-158408660.jpg

A1-158408660.jpg / Elisenda Pons (EPC)

1
Es llegeix en minuts
Patricia Castán
Patricia Castán

Periodista

ver +

L’espectacular Balcó Gastronòmic que corona el renovat Port Olímpic de Barcelona no estarà al complet fins a l’estiu vinent. Tal com va avançar EL PERIÓDICO, quatre locals sortiran finalment a concurs els pròxims dies, per trobar restauradors que estiguin interessats en el projecte. L’empresa municipal BSM, gestora de l’espai, ha confirmat que dos operadors que van aconseguir locals la primavera passada han comunicat oficialment el seu desistiment. S’afegeixen als dos (la Fonda del Port Olímpic i la Barca del Salamanca) que ja van prendre la mateixa decisió fa uns mesos i els espais dels quals continuen deserts.

L’Ajuntament havia optat per no tornar a treure a concurs els dos inicials fins que acabés la Copa Amèrica, per evitar més obres durant aquelles setmanes. Però després es va trobar els dubtes dels adjudicataris de Platets (que anava a ser de tapes i vins) i del projecte gastronòmic que liderava el xef Albert Ventura, que havien d’haver obert fa setmanes. Es dona la circumstància que els quatre són a la planta baixa, de manera que aquesta planta ha quedat afectada respecte al calendari que estava previst, mentre que a la superior tots els locals estan en funcionament i hi ha molta més animació. En l’actualitat, dels 11 restaurants previstos n’hi ha sis d’oberts i un que obrirà la setmana vinent (Nuara, del grup de Ca la Nuri).