Lasarte prepara el menú més car, de 830 euros

La proposta del tres estrelles Michelin Lasarte del xef Paolo Casagrande es compon de tres aperitius, sis plats, postres i begudes.

Lasarte prepara el menú més car, de 830 euros
1
Es llegeix en minuts
Patricia Castán
Patricia Castán

Periodista

ver +

El preu de la que sempre es converteix en la nit més cara de l’any no frena la demanda de les reserves d’alta cuina, que ja han copat la proposta més cara de Barcelona.

El restaurant Lasarte, que dirigeix Martín Berasategui i amb tres estrelles Michelin, convertirà la nit de Cap d’Any en un tiberi gastronòmic amb el menú que ha dissenyat per a l’ocasió el seu xef executiu, Paolo Casagrande, on el producte de proximitat serà el protagonista. Per a l’última nit de l’any, l’establiment de l’hotel Monument (al passeig de Gràcia) servirà un llarg repertori que inclou tres aperitius, sis plats principals, una seqüència de dolços i el tradicional raïm de la sort per 830 euros, cosa que el converteix en el menú més exclusiu de la capital catalana. Fa dies que el seu aforament, de tan sols mig centenar de comensals, està complet, tant amb públic barceloní com amb turistes amants de l’alta gastronomia.

Notícies relacionades

En concret, la degustació s’obre amb gambots a la menta, mató i cítrics, crema d’arròs, cards i anxova i consomé lleuger de safrà, bledes i regalèssia. Després s’aniran servint caldo fred de tomàquet groc amb tàperes, gamba blanca i vinagreta de les seves corals, llamàntol blau, alfàbrega i genjibre sobre un cremós de pistatxo i caviar Beluga, raviolini de mar del Plin, espardenyes i sopa anisada, llenguado lacat d’un pil pil de moll fumat i llom de wagyu a la brasa amb xicoira i salsa negra de mostassa. Per rematar, poma verda, llima i llimona, així com theobroma de cacau, petits fours i el raïm de la sort, incloent la seva harmonia de diversos vins, aigua i cafè.

Es podrà seguir la festa fins a les dues de la matinada a la seva terrassa panoràmica Verbena per 50 euros (60 si no s’ha sopat en algun dels seus restaurants), amb dj.

Temes:

Barcelona Festes