Bars i restaurants

"És una genialitat": el bar de Castelldefels aclamat per la seva truita trufada

La truita de brie amb tòfona del Bar Casa Víctor sedueix els paladars més exigents d'aquest municipi del Baix Llobregat

La tortilla trufada con brie del Bar Casa Víctor de Castelldefels

La tortilla trufada con brie del Bar Casa Víctor de Castelldefels / Instagram

2
Es llegeix en minuts
Neus Castellet

No és fàcil fer-se un lloc al món de l'hostaleria de Castelldefels. Amb més de 300 restaurants -gairebé 24 locals hostalers per quilòmetre quadrat- la competència està més que assegurada. I si ja és difícil sobreviure, encara ho és més aconseguir que un sol plat de la carta generi un record memorable en tots aquells que el tasten, per sobre de qualsevol tapa que els hagin donat a provar en altres establiments. Casa Víctor, un jove bar-restaurant del centre d'aquesta localitat del Baix Llobregat, ho ha aconseguit amb la seva truita de tòfona i brie.

Aquest platet és una de les moltes i bones raons que han portat el Casa Víctor a ser un dels referents gastronòmics de Castelldefels tot i haver obert les seves portes fa pocs anys. Molts dels comensals que han tastat la truita no dubten a elogiar-la a través de ressenyes a Google, on el local reuneix 4,1 estrelles sobre cinc tot i fregar els 400 comentaris. "No deixeu de demanar la truita de tòfona i brie", recomana Ramón, que també té bones paraules per a altres tapes com "el caneló, les croquetes de carn estofada i el tataki de tonyina".

"Vam sopar molt bé, l'especialitat són els pinxos de truita", explica també en una ressenya Esther, que té clara la seva favorita. "La millor amb diferència la trufada amb brie!", exclama. Elena, per la seva banda, assegura que la truita trufada "és una genialitat" i la posa gairebé al mateix nivell que una altra especialitat de la casa: "L'steak tartar sobre moll d'os és del millor que he tastat a la meva vida", assegura.

Cuina guardonada

Una altra de les tapes que han col·locat Casa Víctor al mapa és el 'Melós de galta sobre arròs cruixent i formatge Comté'. Va ser la proposta que Carles Soriano, el xef del bar-restaurant castelldefelenc, va portar al concurs Ciutat de Barcelona i de Catalunya de Pintxo i Tapes, on va aconseguir la tercera posició. A més dels ingredients que enuncia el seu nom, l'elaboració inclou una mica de kimchi, mel i una reducció de cansalada.

Notícies relacionades

En paraules del xef durant el concurs, es tracta d'una tapa "de fàcil execució" ideada perquè "el producte destaqui". La premiada tapa, que va arribar a concursar a nivell nacional a Valladolid, està disponible al Casa Víctor des d'octubre.

A més de les tapes, aquest bar de Castelldefels també destaca pels seus arrossos, que també són una de les opcions preferides pels comensals. "Arròs espectacular", resumeix Oriol en una ressenya de Google. "Molt bon menú d'arròs", defensa, per la seva banda, Miquel. Els qui no coneguin el local, el trobaran al número 7 del carrer Onze de Setembre de Castelldefels.