Bars i restaurants
"És una genialitat": el bar de Castelldefels aclamat per la seva truita trufada
La truita de brie amb tòfona del Bar Casa Víctor sedueix els paladars més exigents d'aquest municipi del Baix Llobregat

La tortilla trufada con brie del Bar Casa Víctor de Castelldefels /
No és fàcil fer-se un lloc al món de l'hostaleria de Castelldefels. Amb més de 300 restaurants -gairebé 24 locals hostalers per quilòmetre quadrat- la competència està més que assegurada. I si ja és difícil sobreviure, encara ho és més aconseguir que un sol plat de la carta generi un record memorable en tots aquells que el tasten, per sobre de qualsevol tapa que els hagin donat a provar en altres establiments. Casa Víctor, un jove bar-restaurant del centre d'aquesta localitat del Baix Llobregat, ho ha aconseguit amb la seva truita de tòfona i brie.
Aquest platet és una de les moltes i bones raons que han portat el Casa Víctor a ser un dels referents gastronòmics de Castelldefels tot i haver obert les seves portes fa pocs anys. Molts dels comensals que han tastat la truita no dubten a elogiar-la a través de ressenyes a Google, on el local reuneix 4,1 estrelles sobre cinc tot i fregar els 400 comentaris. "No deixeu de demanar la truita de tòfona i brie", recomana Ramón, que també té bones paraules per a altres tapes com "el caneló, les croquetes de carn estofada i el tataki de tonyina".
"Vam sopar molt bé, l'especialitat són els pinxos de truita", explica també en una ressenya Esther, que té clara la seva favorita. "La millor amb diferència la trufada amb brie!", exclama. Elena, per la seva banda, assegura que la truita trufada "és una genialitat" i la posa gairebé al mateix nivell que una altra especialitat de la casa: "L'steak tartar sobre moll d'os és del millor que he tastat a la meva vida", assegura.
Cuina guardonada
Una altra de les tapes que han col·locat Casa Víctor al mapa és el 'Melós de galta sobre arròs cruixent i formatge Comté'. Va ser la proposta que Carles Soriano, el xef del bar-restaurant castelldefelenc, va portar al concurs Ciutat de Barcelona i de Catalunya de Pintxo i Tapes, on va aconseguir la tercera posició. A més dels ingredients que enuncia el seu nom, l'elaboració inclou una mica de kimchi, mel i una reducció de cansalada.
En paraules del xef durant el concurs, es tracta d'una tapa "de fàcil execució" ideada perquè "el producte destaqui". La premiada tapa, que va arribar a concursar a nivell nacional a Valladolid, està disponible al Casa Víctor des d'octubre.
A més de les tapes, aquest bar de Castelldefels també destaca pels seus arrossos, que també són una de les opcions preferides pels comensals. "Arròs espectacular", resumeix Oriol en una ressenya de Google. "Molt bon menú d'arròs", defensa, per la seva banda, Miquel. Els qui no coneguin el local, el trobaran al número 7 del carrer Onze de Setembre de Castelldefels.
- Responsables de 19.000 menors Drets Socials cessa la directora general i el subdirector d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA)
- Pòdcast a Youtube José Elías, sobre el gran problema dels joves: «O espavilen o vindrà…»
- Amanda Hughes: "No hi ha cap altre lloc com Barcelona"
- Les enemigues de l’‘hamami’
- Previsió del Meteocat Set comarques, inclosa la de Barcelona, en avís groc per la intensitat de pluges previstes per a aquest dimarts
- Llars espanyoles Tornen els plats de Duralex: un conegut supermercat ven la clàssica vaixella amb nous dissenys
- Procés complex La Sagrada Família preselecciona Miquel Barceló, Cristina Iglesias i Javier Marín per esculpir la façana de la Glòria
- ‘HollIAwood’
- La Barcelona que es vol moure millor
- L’Espanya del TikTok