12 MESOS SENSE PIROTÈCNIA

Estrelles i barres

Gastronomia. Ha sigut un any de supremacia dels genis, la benedicció d’alguns productes i la condemna d'altres per insans.  

1
Es llegeix en minuts

 1.¿Quina regió ha sigut elegida Regió Europea de la Gastronomia 2016? 

 A. Provença 

 

 B. Catalunya 

 

 C. Toscana 

 

 D. Alsàcia 

 

 2.¿Quin ha sigut el fenomen de l’any? 

 

 A. La croqueta 

 

 B. El vermut 

 

 C. El cupcake 

 

 D. El gintònic 

 

 3.¿Quins restaurants espanyols estan en el top ten segons Restaurant? 

 

 A. El Celler de Can Roca 

 

 B. El Celler i Mugaritz 

 

 C. El Celler, Mugaritz i Arzak 

 

 D. El Celler i Asador Etxebarri 

 

 4.¿Quin xef ha trencat un contracte amb el milionari Donald Trump? 

 

 A. Pepe Rodríguez 

 

 B. Alberto Chicote 

 

 C. José Andrés 

 

 D. Jordi Cruz 

 

 5.¿Quin restaurant espanyol ha tingut la llista d’espera més llarga? 

 

 A. Diverxo 

 

 B. El Celler de Can Roca 

 

 C. El palacio del wok 

 

 D. Santi Taura 

 

 6.La cuina flexiteriana s’ha imposat aquest any. ¿En què consisteix? 

 

 A. Que el client adopta la postura del lotus per menjar 

 

 B. A fer 20 flexions entre el segon plat i les postres 

 

 C. És el menú dels hare krixna 

 

 D. És una dieta vegetariana en un 80%, i la resta, proteïna animal 

 

 7.¿Quin restaurant d’excuiners d’El Bulli ha guanyat la seva primera estrella? 

 

 A. Gozar 

 

 B. Disfrutar 

 

 C. Deleitar 

 

 D. Comer 

 

 8.¿Quin restaurant mexicà de Barcelona ha guanyat una estrella Michelin? 

 

 A. Palo Alto 

 

 B. Hoja Santa 

 

 C. Niño Viejo 

 

 D. Santa Gloria 

 

 9.¿Quina verdura s’ha posat exasperantment de moda el 2015? 

 

 A. L’arrel de lotus 

 

 B. El ruibarbre 

 

 C. El kale 

 

 D. L’espàrrec violeta 

 

 10.¿Quin producte ha declarat l’OMS com a cancerigen? 

 

 A. El formatge feta 

 

 B. El sushi de tonyina 

 

 C. El musli 

Notícies relacionades

 

 D. La carn processada