plats de sempre

Òpera Samfaina té gust de Girona

El restaurant del Liceu ofereix fins a Setmana Santa un menú amb plats tradicionals de la província

jordi-armengol-dpera-samfaina--anna-sans-de-la-pastisseria-sans--anna-casadevall-de-la-xicra-scar-manresa--francesc-moner-del-xillu--josep-maria-mas-del-beauty-2

jordi-armengol-dpera-samfaina--anna-sans-de-la-pastisseria-sans--anna-casadevall-de-la-xicra-scar-manresa--francesc-moner-del-xillu--josep-maria-mas-del-beauty-2

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Òpera Samfaina és un restaurant amb aires surrealistes que vol reivindicar Catalunya a través de la seva oferta gastronòmica i la seva cultura, així que el nou menú que oferirà fins a Setmana Santa és del més coherent amb aquesta filosofia. Els responsables de l'establiment, amb Jordi Armengol al capdavant i amb l'assessorament d'Òscar Manresa, han elegit xefs de restaurants emblemàtics de Girona perquè facin els plats tradicionals amb els quals compondre aquesta nova oferta. 

Trinxat de la Cerdanya, de Josep Maria Masó (bEAuTy). FERRAN IMEDIO

Suquet de Calella de Palafrugell d'Anna Casadevall (La Xicra). FERRAN IMEDIO

Després de l'anxova El Xillu de l'Escala com a aperitiu, arriben els plats: Josep Maria Masó (bEAuTy) prepara un trinxat de la Cerdanya; Anna Casadevall (La Xicra), un suquet de Calella de Palafrugell; Montserrat Fontané (mare dels germans Joan, Josep i Jordi Roca i cap de Can Roca), un fricandó de vedella de Girona. 

Notícies relacionades

Des postres, Anna Sans (pastisseria Sans, de la Bisbal d'Empordà) aporta un bisbalenc.

Després de Girona, les comarques de Barcelona, Tarragona i Lleida visitaran Òpera Samfaina en altres menús.

Fricandó de vedella de Girona de Montserrat Fontané (Can Roca). FERRAN IMEDIO

Bisbalenc de la pastisseria Sans). ÒPERA SAMFAINA