'TAKE AWAY' GURMET

El Gaig també a casa

El xef obre un local de menjar per emportar-se que també funciona com a restaurant

gaig

gaig / JULIO CARBO

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Resulta estrany que Carles Gaig hagi trigat tant a obrir Gaig a Casa (Nau Santa Maria, 5-7), un local de menjar per emportar-se que també funciona com a restaurant. Resulta estrany perquè la seva cuina tradicional, amb receptes casolanes (encara que ell les porta a una altra dimensió gastronòmica), és ideal per al 'take away'. I perquè els seus clients sempre li han demanat canelons per emportar-se a casa.

Notícies relacionades

I, és clar, els seus gaig-nelons, una institució a Catalunya, són els més venuts al nou establiment, on ofereixen macarrons del cardenal, bacallà amb samfaina, croquetes, pularda rostida... Tot, acabat de fer. Es pot recollir de dilluns a dissabte, de 10.00 a 20.30 hores, i diumenges i festius, d'11.00 a 15.00.

Gaig a Casa

Nau Santa Maria, 5-7 Telèfon: 93 429 10 17  Tipus de cuina: catalana Preu mitjà: 20 €

I a l'espai del restaurant, lluminós, ampli, confortable, també t'hi trobes com a casa tastant els seus dos menús (19 i 29,5 euros), de dilluns a dissabte (de 13.00 a 17.00). Un nou negoci al qual s'afegirà al juny un altre restaurant Singapur.