GURMETITZATS
¿Per què no apareixen els graus dels vins a les cartes?
És fonamental saber quant alcohol vol ficar-se el bebedor al cos
vino
Des de fa temps busco a les cartes de vins la graduació com a element a tenir en compte a l’hora d’escollir el vi: condueixo i em preocupa què em poso. Els gurmets sempre han reclamat que hi apareguin les anyades, informació rellevant però que serveix de poc al consumidor mitjà.
Al meu entendre, són imprescindibles l’origen i el raïm, i recomanables, unes línies que expliquin el perquè de l’elecció per part del sommelier. ¿I els graus? Vull saber si són 15 o 12 (tant de bo més cellerers treballessin a favor de la moderació). La veritat és que en comptadíssims casos hi trobo aquesta dada fonamental.
¡Sommeliers, que aquests graus no provoquen febre!
Temes:
- Obligatori per llei La multa que et pot caure per no estar empadronat on vius
- Energies renovables El pàrquing de l’Alcampo de Sant Boi es transformarà en la instal·lació fotovoltaica més potent de l’àrea de Barcelona
- Conflicte a Girona Una família denuncia que un home s’ha quedat d’ocupa en una casa que li van deixar a Llagostera
- salut mental Els diagnòstics de TDAH entre els adults creixen en els últims anys
- Mamarazzis El City, la prioritat de Pep Guardiola després de la seva separació
- El PPE mostra la seva "preocupació" per l’estat de dret a Espanya
- Feijóo i el risc de recolzar Mazón
- Sánchez lloa el socialisme de Page tot i les seves diferències
- Isabel Rodríguez: "Sense allotjaments turístics, l’augment de l’oferta contindrà els preus"
- Alexia salva el Barça de l’empat en l’últim minut a Bilbao