APOSTA 'HEALTHY'

Maai, esmorzars i menús barats i saludables

Aquest restaurant de la zona alta té una interessant oferta doblement 'eco': ecològica i econòmica

maai

maai / JOAN CORTADELLAS

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Tot el que és eco està de moda. I si és doblement eco, és a dir, ecològic (el primer concepte que ve al cap) i econòmic,ho té tot per triomfar. I això practica el senzill però acollidor restaurant Maai (Regàs, 30): serveix una cuina saludable i sorprenentment barata a base de verdures, hortalisses i superaliments com la col kale i les algues, sense sucres refinats ni farines refinades de blat.

¿I com és possible quadrar el cercle, perquè els productes ecològics resulten més cars que els convencionals? Doncs servint esmorzars healthy que gairebé són un brunch de 8.00 a 12.00 hores (atenció a l’entrepà de verat amb hummus de carbassa i alfàbrega i pa d’algues) i oferint com a única opció un menú de migdia de dilluns a divendres, de 13.00 a 16.00 hores, que costa 10,50 euros. Un preu imbatible en aquella zona.

Aquest menú, que canvia cada dues setmanes, consta d’una crema de verdures del dia que sempre es cuina prèviament al forn i porta una miqueta d’aigua de mar, i un segon plat a escollir entre una desena d’opcions: poke bowl amb base de llenties i quinoa, macarrons d’espelta amb carbassa, sàlvia, olives negres i ricotta fumada, hamburgueses veganes, lluç marinat amb vinagreta de llima i sèsam, gofre de farina de cigró amb kale i alvocat... 

Notícies relacionades

AIGUA AROMATITZADA

Maai

Calle de Regàs, 30.Telèfon: 93.809.83.41.Menú de migdia laborable: 10,50 €.

Queda clar que a la xef de Maai, Viky Valls, li agraden les propostes vistoses i divertides, com els bombons de dàtils (foto). El menú també inclou les postres i l’aigua amb gas aromatitzada per ells mateixos (amb cogombre i llimona, per exemple) i servida en un divertit pot amb una canyeta.