DELÍCIES PICANTS
Niño Viejo: els tacos mexicans que no et pots perdre
El cuiner Paco Méndez comparteix amb Pau Arenós el millor menjar de Mèxic en la sèrie 'Cata Mayor'
‘Cata Mayor’ estrena en exclusiva a la web d’EL PERIÓDICO un nou capítol de la sèrie, en què el periodista Pau Arenós visita la taqueria Niño Viejo a la recerca dels millors tacos mexicans de Barcelona (“els millors fora de Mèxic”, afirma el cronista gastronòmic del diari). ¿Com s’han d’agafar perquè no es vessin? Estètica i poder ‘mex’ (i una mica d’humor emmascarat) per a una vetllada entre picants.
El cuiner Paco Méndez, amb una estrella Michelin a Hoja Santa, establiment que comparteix espai amb el Niño Viejo, rep Arenós i li ensenya com preparen les imprescindibles tortilles i què les fa tan especials i lleugeres. Ja a la taula, i al caliu d’unes margarides, Méndez i Arenós compartiran els llegendaris tacos al pastor.
Notícies relacionades‘Cata Mayor’ és una aposta del diari de referència del Grup Zeta‘Cata Mayor’ per potenciar els continguts gastronòmics de qualitat en l’àrea audiovisual. EL PERIÓDICO va estrenar ‘Cata Mayor’ el passat 20 d’octubre, amb un primer capítol dedicat a les masses de la pizzeria de referència Frankie Gallo Cha Cha Cha. Després van arribar els ‘nigiris’ del mestre Hideki en Koy Shunka, també amb una estrella, per seguir amb el tàrtar que Carles Tejedor talla i barreja a l’establiment Lomo Bajo.
Al quart capítol, la família Kao mostro les arts i subtileses dels ‘dim sum’. La websèrie vol donar a la diana dels plats més icònics de la cuina, tant local com mundial.
Episodis anteriors

Es pot traduir com “tocar el cor” i es refereix a una sèrie de petites tapes cantoneses.

‘Cata Mayor’ entra en un dels restaurants de Barcelona en què atresoren més coneixement carni.

Pau Arenós busca el 'nigiri' perfecte al restaurant Koy Shunka, amb una estrella Michelin, que dirigeix l’'itamae' Hideki Matsuhisa

Masa de qualitat extrema amb biga i farina ecològica molta a la pedra, fermentació eterna i ingredients italians de qualitat.
- Successos Els Mossos investiguen una baralla entre un home i el coronel Pedro Baños mentre firmava llibres per Sant Jordi
- Famosos El canvi radical d'Antonio Orozco després de pesar 127 quilos: "El meu metge em va dir que em podien passar cinc coses"
- Les principals cases d’apostes ja tenen un candidat favorit per ser el nou Papa
- Presentador de ‘Col·lapse’ a TV3 Ricard Ustrell farà un parèntesi en la seva carrera televisiva
- Final d’un pontificat L’ala dura del conclave augura un cisma si s’elegeix un papa continuista
- Benestar Álvaro Bilbao, psicòleg: "Preocupar-se molt per les coses pot ser un símptoma de salut mental fràgil"
- Un mosso rescata els dos ocupants d'un cotxe després de xocar contra un mur i caure a una piscina
- Gerard Piqué i Clara Chía, ni ruptura ni crisi
- LA RESPOSTA ARBITRAL De Burgos Bengoetxea, l’àrbitre de la final de Copa, esclata a plorar: «És molt fotut que li diguin al teu fill que el seu pare és un lladre»
- Producció ambiciosa Un dia en el rodatge de ‘Ravalear’ (Max), la sèrie de Rodríguez i Lacuesta sobre família, cuina i els dilemes de la Barcelona actual: «És necessari que la ciutat es transformi, però ¿a quin preu?»