UN RESTAURANT DIFERENT

71 Oyster Bar: unes ostres i un còctel

Aquest restaurant amaga a la rebotiga La Perla, un 'speakeasy' on beure glops inspirats en la llei seca

zentauroepp46161494 ostras181213135023

zentauroepp46161494 ostras181213135023

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

La proliferació de barres d’ostres a Barcelona ja es podria catalogar com una moda. En els últims mesos han anat obrint locals, i l’oferta comença a ser llarga: Gouthier, Fishhh to go, Bob Oyster Bcn,  Joël’s Oyster Bar, Huîtres Amélie i, des de fa poques setmanes, el petit i bufó 71 Oyster Bar (Enric Granados, 71). Per diferenciar-se de la competència, aquest nou negoci ha apostat per oferir un plus més enllà de la carta. Hi podràs menjar, a més del mol·lusc, que s’ofereix amb diverses preparacions per condimentar-lo si et ve de gust, cranc reial, cebiche de corbina o de gambes, vieires ‘acevichadas’, tàrtar de tonyina... i, atenció, un sorprenent i deliciós tataki de llom baix de vaca amb emulsió de soja i gingebre. De postres, pastís de formatge o cassoleta de caramel salat són bones opcions per rematar l’àpat, sigui a la barra de marbre o a les poques tauletes altes disponibles. També hi ha diversos menús degustació i un menú executiu al migdia.

Darrere de la porta de mirall

Però el que distingeix a aquest local és que, darrere una porta de mirall, s’obre un espai diferent: La Perla. Si la barra d’ostres és lluminosa, la cocteleria és fosca. Té sentit: recorda a aquells locals clandestins que van sorgir durant l’època de la llei seca dels Estats Units. I per això la seva carta de combinats, executada pel jove ‘bartender’ venecià Marco Vian, també s’inspira en el que es bevia en aquella època. 

Temes:

Gurmetitzats