FRED CONTRA LA CALOR
Les 5 millors gelateries de Barcelona, segons Massimo Pignata
El prestigiós gelater italià, que triomfa amb Delacrem (al local d'Enric Granados, 15 ha afegit el del passeig de Sant Joan, 59), recomana 5 bones gelateries de la ciutat
pignata
L’èxit de Delacrem (Enric Granados, 15) i els seus gelats fets amb productes frescos, sense conservants ni colorants, ha portat aquest artesà italià a obrir un altre local al passeig de Sant Joan, 59. Pocs com ell per recomanar bones gelateries de la ciutat. Aquestes són les seves cinc favorites.
1. Gocce di latte
1. Gocce di latte"Juga molt amb les fruites i les espècies"
"Matteo Merella és un home que treballa a consciència. Sempre elabora els gelats amb productes frescos i li agrada jugar molt amb les fruites i amb les espècies, una cosa que m’agrada molt. És al Born: Pla de Palau, 4. A més, té una petita gelateria a prop, a Espaseria, 14, que només serveix gelats vegans".
2. Gelaaati di Marco
2. Gelaaati di Marco"Un referent a Barcelona"
"Marco di Consiglio, que ve d’una família de gelaters, s’ha convertit en una referència per a tots els gelaters de la ciutat. Té molta professionalitat. Sap treballar el producte a pler i les seves presentacions són gairebé artístiques". Llibreteria, 7.
3. Rocambolesc
3. Rocambolesc"Envejo el seu panet: ¡calent i fred!"
"M’encanta el panet: un brioix que es talla per la meitat, s’omple amb gelat i 'toppings' i es passa per una planxa perquè quedi calent per fora i fred per dins. L’envejo perquè és boníssim. ¡Un repte per a qualsevol gelater!". La Rambla, 51-59.
4. Tomo 2
4. Tomo 2"Fan el gelat davant del client"
"El millor gelat és el del dia perquè amb les hores es fa malbé. Aquí el tens acabat de fer. Elaboren el gelat a la barra, davant del client: llancen la barreja d’ingredients a la mantecadora (bat i refreda alhora) i quan està fet, la paren i te’l serveixen". Vic, 2.
5. Tío Che
Notícies relacionades5. Tío Che"Serveixen l’orxata de diverses maneres"
"Els seus gelats no estan malament però el què més m’agrada aquest negoci emblemàtic és la seva orxata. És molt poc dolça i la serveixen de diverses maneres, una cosa que em crida molt l’atenció perquè jo també faig orxata". Rambla del Poblenou, 44-46.
- Energies renovables El pàrquing de l’Alcampo de Sant Boi es transformarà en la instal·lació fotovoltaica més potent de l’àrea de Barcelona
- Obligatori per llei La multa que et pot caure per no estar empadronat on vius
- salut mental Els diagnòstics de TDAH entre els adults creixen en els últims anys
- Conflicte a Girona Una família denuncia que un home s’ha quedat d’ocupa en una casa que li van deixar a Llagostera
- LA VISITA BLAUGRANA AL COLISEUM Cinc anys amb un zero a Getafe
- Violència contra les dones Laura Palmer i la por que ens va quedar
- Transparència Hisenda vigilarà més les targetes: demanarà aquestes dades sobre els moviments
- Trump, la Lluna i més enllà
- Aquesta nit Gala dels premis Gaudí
- Premier league Haaland firma una inusual renovació amb el City fins al juny del 2034