iniciativa virtual

21 xefs s’apunten a cuinar via Youtube en el #GastroNadal2020

  • Alguns dels millors cuiners catalans prepararan els seus plats nadalencs aquest dissabte, dia 12
  • L’Antiga Fàbrica Damm es convertirà en un enorme plató de 9.30 a 19.30 hores
GASTRO NADAL 2020

GASTRO NADAL 2020

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

¿Què cuinaran una vintena dels millors xefs catalans als seus restaurants durant les festa nadalenques?I millor encara: ¿com faran aquests plats festius, tradicionals o trencadors segons els seus estils culinaris? Hi ha dues maneres d’esbrinar-ho. Una és anar als seus establiments, un per un, i provar les seves creacions i preguntar-los quins trucs han utilitzat per seduir el nostre paladar. L’altra és més ràpida i podria dir-se que impactant: connectar-se alcanal de Youtube de Gastroeventsel pròxim dissabte per veure#GastroNadal2020, una cita via ‘streaming’ en la qual els xefs posen fil a l’agulla als fogons habilitats a l’Antiga Fàbrica Estrella Dammde Barcelona.

Aquesta iniciativa promoguda i organitzada per Estrella Damm i GastroEvents sota el paraigua de #quenosapaguinelsfogons, que pretén recolzar el sector de l’hostaleria, és unacita virtual, com manen aquests temps de pandèmia. Es tracta d’un projecte molt potent perquè farà del recinte de la cervesera un enorme plató des d’on es retransmetran les evolucions d’aquests ‘cracs’ amb jaqueta.Cada un tindrà mitja hora per cuinar. La jornada començarà a les 9.30 del matí i acabarà les 19.30. Per amenitzar la iniciativa,el sommelier Ferran Centelles, director del departament de begudes de la Bullipèdia i delegat a Espanya per a la Master of Wine anglosaxona Jancis Robinson,proposarà per a cada plat un maridatge amb alguna cervesa de Damm.

L’horari de#GastroNadal2020és aquest:

9.30 hores: Oriol Castro (Disfrutar–dues estrelles Michelin–, Barcelona)

10.00 hores: David Andrés (Via Veneto–una estrella Michelin–, Barcelona)

10.30 hores: Fermí Puig (Fermí Puig, Barcelona)

11.00 hores: Carles Abellan (La Barra de Carles Abellan, Barcelona)

11.30 hores: Fran López (Xerta–una estrella Michelin–, Barcelona)

12.00 hores: Carles Gaig (Gaig Barcelonai Gaig Hotel Mercer, a Bolvir)

12.30 hores: Marc Gascons (Els Tinars–una estrella Michelin–, Llagostera)

13.00 hores:Albert Adrià(Torrons Vicens, Barcelona)

13.30 hores:Nandu Jubany(Can Jubany –una estrella Michelin–, Calldetenes)

14.00 hores: Pere Arpa (Ca l’Arpa –una estrella Michelin–, Banyoles)

14.30 hores: Quim Casellas (Casamar –una estrella Michelin–, Llafranc)

15.00 hores: Joan Roca i Montserrat Fontané (Mas Marroc iCan Roca, Girona) i Jordi Roca (Casa Cacao, Girona)

15.30 hores: Cesc Rovira (Fonda Xesc –una estrella Michelin–, Gombrèn)

16.30 hores: Vicenç Guimerà (L’Antic Molí –una estrella Michelin–, Ulldecona)

17.00 hores: Carles Flinch (Cal Manel, Andorra la Vella)

17.30 hores: Ada Parellada (Semproniana, Barcelona)

18.00 hores: Quim Márquez (El Quim de la Boqueria, Barcelona)

Notícies relacionades

18.30 hores: Victor Quintillà (Lluerna–una estrella Michelin–, Santa Coloma de Gramenet)

19.00 hores: Albert Raurich (Dos Palillos–una estrella Michelin– i Dos Pebrots, Barcelona)