Albert Adrià i homenatge a la Llotja de Palamós a l’Hostal de La Gavina de s’Agaró

Un festival de gambes vermelles de Palamós, ostres, cranc reial, espardenyes, escamarlans i musclos. Aquestes i altres joies del mar componien el menú elaborat per Albert Adrià i Romain Fornell en una proposta presentada al restaurant Garbí de l’Hostal de La Gavina de s’Agaró. Tal desplegament gastronòmic que va delectar els comensals va tenir com a punt de partida rendir homenatge a la llotja de peix i marisc de Palamós, de la qual els dos xefs van quedar impressionats l’estiu passat després de fer-hi una visita.
Des de l’any 2017, l’Hostal de La Gavina, que és propietat de la família Ensesa, organitza durant la temporada estival diferents jornades gastronòmiques. Per l’hotel hi han passat cuiners com Michel Sarran (dues estrelles Michelin pel restaurant que porta el seu nom a Tolosa), Nandu Jubany i David Romero, Rafa Peña i Paolo Casagrande.
- Sergio Peris-Mencheta, actor i director: "Des de la malaltia, la meva imaginació s’ha alliberat"
- Habitatge El milionari José Elías opina sobre comprar o llogar el 2025: "Si guanyes 2.000 euros al mes..."
- Crònica rosa Elionor i l’amor
- 1.080 vivendes i un gran parc Una inversió milionària i el futur Clínic rellancen el sector Can Rigalt al nord de l’Hospitalet
- Consum Bon Preu accelera la seva expansió i obrirà 12 nous súpers aquest any