Albert Adrià i homenatge a la Llotja de Palamós a l’Hostal de La Gavina de s’Agaró

Un festival de gambes vermelles de Palamós, ostres, cranc reial, espardenyes, escamarlans i musclos. Aquestes i altres joies del mar componien el menú elaborat per Albert Adrià i Romain Fornell en una proposta presentada al restaurant Garbí de l’Hostal de La Gavina de s’Agaró. Tal desplegament gastronòmic que va delectar els comensals va tenir com a punt de partida rendir homenatge a la llotja de peix i marisc de Palamós, de la qual els dos xefs van quedar impressionats l’estiu passat després de fer-hi una visita.
Des de l’any 2017, l’Hostal de La Gavina, que és propietat de la família Ensesa, organitza durant la temporada estival diferents jornades gastronòmiques. Per l’hotel hi han passat cuiners com Michel Sarran (dues estrelles Michelin pel restaurant que porta el seu nom a Tolosa), Nandu Jubany i David Romero, Rafa Peña i Paolo Casagrande.
- La presa espanyola més jove a l’estranger La jove de l’Hospitalet presa set anys a Oman torna a casa
- Set projectes multiplicaran la potència cultural de Barcelona
- ChatGPT La IA aposta per aquest barri de Barcelona per viure: "On tradició i modernitat es troben"
- A Sant Adrià de Besòs De fabricar energia a fabricar cultura
- Catalunya ultima un pla per fitxar científics dels EUA
- Conclave a Sevilla Feijóo descarta la «drecera» de la moció de censura amb Junts i aclama el PP contra la «república bananera» de Sánchez
- Fenomen controvertit La venda de pisos ocupats prolifera a Barcelona i alimenta un ‘negoci’ paral·lel de desocupacions pagades
- Arribada a Espanya Fátima Ofkir, l’amnistiada després de passar 7 anys en una presó d’Oman: «Ja soc a casa, quan estigui estabilitzada podré parlar»
- Sector primari Nealia, la tecnològica de Vall Companys que dissenya les granges del futur
- Club d'Estil Coneix els guanyadors de l'OT de la moda emergent catalana: Joplin Atelier, Boulard BCN, Rubearth i Naida C. Castel