Receptes

¿Com fer nuggets de pollastre de manera senzilla?

  • Una delícia per als més petits que preparareu ben ràpidament amb aquests consells

¿Com fer nuggets de pollastre de manera senzilla?
1
Es llegeix en minuts

Quan es tracta de posar fil a l’agulla a la cuina, moltes vegades mirem d’elaborar aliments senzills i que agradin a tota la família. Sempre hi ha la temptació de comprar els productes elaborats, però fer-los des de zero amb ingredients frescos és una opció més sana i convenient.

En famílies amb nens, un dels productes estrella per als més petits són els nuggets de pollastre, una carn sucosa i al gust de tots amb arrebossat cruixent i que encaixa bé amb quètxup o altres salses.

Si teniu uns minuts per elaborar-los, amb aquesta recepta aconseguireu que els vostres fills mengin un plat que els agrada assegurant-te que és el més sa i natural possible.

Recepta de nuggets de pollastre

Ingredients (per a 4 persones)

  • Mig quilo de pit de pollastre

  • Dos ous

  • Pa ratllat

  • Oli d’oliva

  • Farina de blat

  • Sal

Notícies relacionades

Elaboració

  1. Netegeu els pits traient-ne el greix.

  2. Talleu el pollastre en trossos de dos centímetres i després passeu-los per la picadora.

  3. Removeu la pasta, afegiu-hi una mica de sal i feu amb les mans la forma dels nuggets.

  4. Cobriu els nuggets amb farina, ou i pa ratllat, per aquest ordre, només una capa de cada producte

  5. Escalfeu una bona quantitat d’oli d’oliva en una paella i fregiu els nuggets a temperatura mitjana o mitjana-alta.

  6. Retireu els nuggets del foc quan siguin daurats i poseu-los en un plat cobert per paper de cuina, que absorbirà l’oli sobrant.

Consells extra

  • Si voleu, incorporeu al final quètxup o una altra salsa que us agradi.

  • Podeu fer l’arrebossat amb ‘corn flakes’ en lloc de pa ratllat per donar-li un toc més original.

  • Si cuineu amb una ‘air fryer’ o fins i tot al forn en lloc de fer-ho en una paella amb oli, els nuggets seran més sans, però controleu bé la temperatura (alta) i els temps perquè quedin bé.