Receptes
¿Com fer nuggets de pollastre de manera senzilla?
Una delícia per als més petits que preparareu ben ràpidament amb aquests consells
Quan es tracta de posar fil a l’agulla a la cuina, moltes vegades mirem d’elaborar aliments senzills i que agradin a tota la família. Sempre hi ha la temptació de comprar els productes elaborats, però fer-los des de zero amb ingredients frescos és una opció més sana i convenient.
En famílies amb nens, un dels productes estrella per als més petits són els nuggets de pollastre, una carn sucosa i al gust de tots amb arrebossat cruixent i que encaixa bé amb quètxup o altres salses.
Si teniu uns minuts per elaborar-los, amb aquesta recepta aconseguireu que els vostres fills mengin un plat que els agrada assegurant-te que és el més sa i natural possible.
Recepta de nuggets de pollastre
Ingredients (per a 4 persones)
Mig quilo de pit de pollastre
Dos ous
Pa ratllat
Oli d’oliva
Farina de blat
Sal
Elaboració
Netegeu els pits traient-ne el greix.
Talleu el pollastre en trossos de dos centímetres i després passeu-los per la picadora.
Removeu la pasta, afegiu-hi una mica de sal i feu amb les mans la forma dels nuggets.
Cobriu els nuggets amb farina, ou i pa ratllat, per aquest ordre, només una capa de cada producte
Escalfeu una bona quantitat d’oli d’oliva en una paella i fregiu els nuggets a temperatura mitjana o mitjana-alta.
Retireu els nuggets del foc quan siguin daurats i poseu-los en un plat cobert per paper de cuina, que absorbirà l’oli sobrant.
Consells extra
Si voleu, incorporeu al final quètxup o una altra salsa que us agradi.
Podeu fer l’arrebossat amb ‘corn flakes’ en lloc de pa ratllat per donar-li un toc més original.
Si cuineu amb una ‘air fryer’ o fins i tot al forn en lloc de fer-ho en una paella amb oli, els nuggets seran més sans, però controleu bé la temperatura (alta) i els temps perquè quedin bé.