Pas a pas
El caldo casolà que et protegirà contra els refredats i no hauria de faltar en la teva dieta aquests mesos
Cuida les teves defenses amb aquesta deliciosa i senzilla sopa que t’ajudarà també a mantenir la línia

Els casos de grip estan disparats. L’arribada del mal temps i les baixes temperatures ha generat un enorme col·lapse a urgències. Si tu també ets dels que ha caigut i estàs buscant remeis per deixar de trobar-te malament, l’alimentació pot ser la clau.
Tot i que quan estem malalts l’últim que ens ve de gust és menjar, prenent aquesta sopa aconseguiràs que la irritació que tens al coll baixi considerablement. I també t’ajudarà a rebaixar la congestió nasal.
Notícies relacionadesAquests són els ingredients i el pas a pas per preparar aquest deliciós i nutritiu brou de pollastre que et salvarà fins i tot del pitjor refredat:
Ingredients
1 ceba
1 porro
1 pit de pollastre
1 patata
Julivert fresc
1 tros de carbassa
2 pastanagues
Carcassa de pollastre
2 litres i mig d’aigua
1 fulla de llorer
250 grams de fideus per a sopa
Sal
Pebre negre
Elaboració
El primer que has de fer és netejar bé tots els aliments. Col·loca’ls en una olla gran i cobreix-los amb aigua.
Posa’ls a coure durant dues hores perquè tot cogui bé i els sabors s’integrin tots junts.
Quan tot estigui ben cuinat i ja tinguis un bon brou de pollastre i verdures, arriba el moment de colar-lo. Has d’anar amb compte que no hi quedi cap trosset, ja que això no és el que estàs buscant.
En aquest pas el líquid que tens ha de tornar a l’olla per poder escalfar-lo. Posa-hi els fideus i deixa que es coguin durant 7 minuts i mentrestant tritura bé la resta de les verdures.
Agafa dues cullerades d’aquest puré que acabes de fer i afegeix-lo a la sopa que és al foc. Amb això aconseguiràs donar-li una textura molt més interessant i millorar-ne el color.
Treu l’olla del foc i deixa-la refredar.
El recomanat és que t’esperis 24 hores per prendre-te’l. Així aconseguiràs que desaparegui per complet el greix que genera el pollastre.
- Habitatge El milionari José Elías opina sobre comprar o llogar el 2025: "Si guanyes 2.000 euros al mes..."
- Sergio Peris-Mencheta, actor i director: "Des de la malaltia, la meva imaginació s’ha alliberat"
- 1.080 vivendes i un gran parc Una inversió milionària i el futur Clínic rellancen el sector Can Rigalt al nord de l’Hospitalet
- Atac a Berlín Ferit greu un turista espanyol apunyalat prop del monument de l’Holocaust
- Consum Bon Preu accelera la seva expansió i obrirà 12 nous súpers aquest any
- Càrrecs públics ¿Què ha passat amb els consellers d’ERC sis mesos després del final del Govern d’Aragonès?
- MONEDES DIGITALS El robatori de criptomonedes més gran de la història: uns ‘hackers’ s’emporten 1.500 milions de dòlars del gegant Bybit
- Alto el foc a Gaza Hamàs completa l’alliberament dels ostatges israelians vius de la primera fase de la treva
- Criança El pediatre Carlos González aclareix la importància d’entendre i gestionar els desitjos infantils: «Cedir no és perdre autoritat…»
- Després les polèmiques declaracions de la 'consellera' Parlon Estigmatizar és pensar que trastorn mental és sinònim de violència