Pas a pas

El caldo casolà que et protegirà contra els refredats i no hauria de faltar en la teva dieta aquests mesos

Cuida les teves defenses amb aquesta deliciosa i senzilla sopa que t’ajudarà també a mantenir la línia

El caldo casolà que et protegirà contra els refredats i no hauria de faltar en la teva dieta aquests mesos
1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

Els casos de grip estan disparats. L’arribada del mal temps i les baixes temperatures ha generat un enorme col·lapse a urgències. Si tu també ets dels que ha caigut i estàs buscant remeis per deixar de trobar-te malament, l’alimentació pot ser la clau.

Tot i que quan estem malalts l’últim que ens ve de gust és menjar, prenent aquesta sopa aconseguiràs que la irritació que tens al coll baixi considerablement. I també t’ajudarà a rebaixar la congestió nasal.

Notícies relacionades

Aquests són els ingredients i el pas a pas per preparar aquest deliciós i nutritiu brou de pollastre que et salvarà fins i tot del pitjor refredat:

Ingredients

  • 1 ceba

  • 1 porro

  • 1 pit de pollastre

  • 1 patata

  • Julivert fresc

  • 1 tros de carbassa

  • 2 pastanagues

  • Carcassa de pollastre

  • 2 litres i mig d’aigua 

  • 1 fulla de llorer

  • 250 grams de fideus per a sopa

  • Sal

  • Pebre negre

Elaboració

  1.  El primer que has de fer és netejar bé tots els aliments. Col·loca’ls en una olla gran i cobreix-los amb aigua.

  2.  Posa’ls a coure durant dues hores perquè tot cogui bé i els sabors s’integrin tots junts.

  3.  Quan tot estigui ben cuinat i ja tinguis un bon brou de pollastre i verdures, arriba el moment de colar-lo. Has d’anar amb compte que no hi quedi cap trosset, ja que això no és el que estàs buscant.

  4.  En aquest pas el líquid que tens ha de tornar a l’olla per poder escalfar-lo. Posa-hi els fideus i deixa que es coguin durant 7 minuts i mentrestant tritura bé la resta de les verdures.

  5.  Agafa dues cullerades d’aquest puré que acabes de fer i afegeix-lo a la sopa que és al foc. Amb això aconseguiràs donar-li una textura molt més interessant i millorar-ne el color.

  6.  Treu l’olla del foc i deixa-la refredar.

El recomanat és que t’esperis 24 hores per prendre-te’l. Així aconseguiràs que desaparegui per complet el greix que genera el pollastre.