Rectangle amb premi
Aquest és el millor torró de crema cremada d’Espanya
Una pastisseria de Barcelona ha aconseguit el guardó, competint contra més de 50 candidats.

La pastisseria barcelonina La Colmena, amb Toni Roig al capdavant, ha guanyat el premi al ‘Millor torrò artesà de crema cremada de l’Estat’, organitzat pel Gremi de Pastisseria de Barcelona .
Al concurs s’han presentat 52 participants. Els candidats han entregat quatre taulers de torró artesà de crema cremada (en format rectangular) elaborats en la seva totalitat amb ametlla, rovell d’ou, lactis (opcional), sucres i aromatitzants i cremats per una o diverses cares.
La Colmena (plaça de l’Àngel, 12) és una de les pastisseries més antigues de Barcelona amb més d’un segle d’existència: el nom original va ser el de Ca l’Abella. El 1868, la família Costa va adquirir el negoci i el 1927 el van comprar els germans Josep i Francesc Roig. Toni Roig, besnet de Francesc, és l’actual responsable.
- Tecnologia Whatsapp ja et permet saber si el teu missatge ha sigut llegit per una persona diferent del destinatari original
- Sondeig de la Generalitat Enquesta CEO: El PSC es manté al capdavant i la caiguda de Junts impulsa a Aliança Catalana
- Una fàbrica de Badalona, acusada de "risc inacceptable" de càncer
- La història d'amor de l'exbisbe de Solsona, Xavier Novell, i Sílvia Caballol es convertirà en una sèrie de televisió
- Construcció i infraestructures José Elías trenca amb els germans Amodio i dimiteix com a vicepresident d'OHLA
- Tribunals El TSJC proposa l'indult parcial per a Laura Borràs perquè no ingressi a presó
- Tribunals Assassinat sense cadàver a Sant Andreu de la Barca: la fiscal reclama 15 anys de presó
- Avançar el rellotge ¿Quan és el canvi d’hora del 2025? Data de l’arribada de l’horari d’estiu
- Montero xifra en uns 200 milions el cost d’evitar que l’SMI tributi
- La família Serra llança una opa per excloure de borsa Catalana Occident