Rectangle amb premi

Aquest és el millor torró de crema cremada d’Espanya

Una pastisseria de Barcelona ha aconseguit el guardó, competint contra més de 50 candidats.

Aquest és el millor torró de crema cremada d’Espanya
1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

La pastisseria barcelonina La Colmena, amb Toni Roig al capdavant, ha guanyat el premi al ‘Millor torrò artesà de crema cremada de l’Estat’, organitzat pel Gremi de Pastisseria de Barcelona .

Notícies relacionades

Al concurs s’han presentat 52 participants. Els candidats han entregat quatre taulers de torró artesà de crema cremada (en format rectangular) elaborats en la seva totalitat amb ametlla, rovell d’ou, lactis (opcional), sucres i aromatitzants i cremats per una o diverses cares.

La Colmena (plaça de l’Àngel, 12) és una de les pastisseries més antigues de Barcelona amb més d’un segle d’existència: el nom original va ser el de Ca l’Abella. El 1868, la família Costa va adquirir el negoci i el 1927 el van comprar els germans Josep i Francesc Roig. Toni Roig, besnet de Francesc, és l’actual responsable.