Rectangle amb premi
Aquest és el millor torró de crema cremada d’Espanya
Una pastisseria de Barcelona ha aconseguit el guardó, competint contra més de 50 candidats.
La pastisseria barcelonina La Colmena, amb Toni Roig al capdavant, ha guanyat el premi al ‘Millor torrò artesà de crema cremada de l’Estat’, organitzat pel Gremi de Pastisseria de Barcelona .
Al concurs s’han presentat 52 participants. Els candidats han entregat quatre taulers de torró artesà de crema cremada (en format rectangular) elaborats en la seva totalitat amb ametlla, rovell d’ou, lactis (opcional), sucres i aromatitzants i cremats per una o diverses cares.
La Colmena (plaça de l’Àngel, 12) és una de les pastisseries més antigues de Barcelona amb més d’un segle d’existència: el nom original va ser el de Ca l’Abella. El 1868, la família Costa va adquirir el negoci i el 1927 el van comprar els germans Josep i Francesc Roig. Toni Roig, besnet de Francesc, és l’actual responsable.
- Obligatori per llei La multa que et pot caure per no estar empadronat on vius
- Energies renovables El pàrquing de l’Alcampo de Sant Boi es transformarà en la instal·lació fotovoltaica més potent de l’àrea de Barcelona
- Conflicte a Girona Una família denuncia que un home s’ha quedat d’ocupa en una casa que li van deixar a Llagostera
- salut mental Els diagnòstics de TDAH entre els adults creixen en els últims anys
- Mamarazzis El City, la prioritat de Pep Guardiola després de la seva separació